- 15,754
- 8,672
- 113
Canın sağolsun tekten gitmiş OMG ya@mehmetinho kusura bakma dost kadınlar yaktı😑😑
Canın sağolsun tekten gitmiş OMG ya@mehmetinho kusura bakma dost kadınlar yaktı😑😑
YapistirrrrAvustralya ilk yari 13 fark güzell
Verim mi kuponOynadım,takibi sende
O 4 sayıyı atmamak icin cırpındılarCanın sağolsun tekten gitmiş OMG ya
Teşekkür shellocum , mehmetinho size kupon vaadedior yapalim dedik bu söz sana tanıdık geliyor mu 🤭🤭,hem eğlence olur hemde bi kaç dosta şans parası olur dedikGüzel düşünce iyi şanslar dost
Kanka sermayem az ya,ayarladigim zaman gene yaparız böyleVerim mi kupon
Hadi ya koreli kizlar da üst sakat zaten, yattı diye demiyorum abd li kız olmuyo ya takımlarda tempo düşük oluyo, ama diğerleri de cok rahat gelmiş ona üzüldümO 4 sayıyı atmamak icin cırpındılar
2.45 fln vardı 4 sayı kaldıqında😑
aşırı rahat qeldi fazla fazla,qeldi bide😐Hadi ya koreli kizlar da üst sakat zaten, yattı diye demiyorum abd li kız olmuyo ya takımlarda tempo düşük oluyo, ama diğerleri de cok rahat gelmiş ona üzüldüm
aşırı rahat qeldi fazla fazla,qeldi bide😐
Atmamak icin direndiler resmen😣
Oradada Kabir azabı ceker
Garibin çilesi mezarda biter ama, kumarbazin değil doğru 😅😅Oradada Kabir azabı ceker
Çile dert bitmez
Nalet olsun kapitalizme😂Garibin çilesi mezarda biter ama, kumarbazin değil doğru 😅😅
Patlayalım şeeeeefAdelaide açık kuponları patlaticak herhalde ne çok sayı atti
Sorma yav 30 sayi atti 3. Ceyrekte cok zorda şuanAdelaide açık kuponları patlaticak herhalde ne çok sayı atti
Ulan ya 4 0 seri yediFark 11 cok kritik antep macida cok iyi gellan
107 96 bitti şaka gibi yavOlmadi maalesef dep kac atti