Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Meritking Ev Veriyor Mu Sizce ?

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
834
712
93
Tüm iddacilarin bildiği bı sitedir iddaa oynamayan da bilir bu siteyi

Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
109
43

Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim
Al hıyar hıyar istermisin 😁

Btas70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,320
2,191
113

imkansız olduğu için bunu düşünmemize gerek yok bence 10 da 10
bilen olursa verir ama

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,900
1,510
113
Aynen köpek kulubesi verir 3 gunluk site burası idda oynayan oynamayan herkes bilir demişsin bide 😂

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,473
7,560
113

10/10 skor tahmini tutturabilen çıkmaz nasıl olsa diye bol keseden atıyorlar işte

Btas70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,320
2,191
113
1 kuruş bile değil 1 kuruşun onda birini o maçların skoruna oynasan 10milyona yakın yapıyo

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
197
43
10da10 tuttursan zaten sen de ev alırsın herhalde ihtimali o kadar zor ki. kendin denesen oran uçuyor