ortak kasamı ayrı ayrımı nasıl yapcaz münakasasını yapalım ellerim kasınıyorMsj attı şimdi bana da bu gece patlatacaz olcak bişiler
ortak kasamı ayrı ayrımı nasıl yapcaz münakasasını yapalım ellerim kasınıyorMsj attı şimdi bana da bu gece patlatacaz olcak bişiler
Kanka kaynak nere çözemedim benortak kasamı ayrı ayrımı nasıl yapcaz münakasasını yapalım ellerim kasınıyor
özel canım ifşa edemeyiz kazanırsak kalbimizdesinKanka kaynak nere çözemedim ben
Hadi öyle olsun şekerimözel canım ifşa edemeyiz kazanırsak kalbimizdesin
Lan bu güzel gözlüm ne vallahi çıldırdım ahahahahah kod bulmuşlar birde köftehorlarİzin verildi beklemedeyiz güzel gözlüm
Buhûrîzâde Mustafa Itrî (1640, İstanbul - 1712), Türk bestekâr. Asıl adı Mustafa, takma adı ise Itrî'ydi . ... Ustaları arasında Hâfız Post, Nasrullah Vakıf Halhali, Kasımpaşalı Koca Osman Efendi, Derviş Ömer Efendi gibi, 17. yüzyıl bestecileri vardır. Çağının kaynakları mevlevi olduğunu göstermektedir.İzin verildi beklemedeyiz güzel gözlüm
Sağlık olsun kardeşim . bol şanslar slottaAnlaşılan ben slota devam çekiliş yaptigimda yine konu açarım herkese iyi geceler
Boşver reis adama ayıp olur ama sende bizdensin yani sıkıntı yok halletcez biz sen güvenLan bu güzel gözlüm ne vallahi çıldırdım ahahahahah kod bulmuşlar birde köftehorlar
napıyoz şimdi ringo şişelerSağlık olsun kardeşim . bol şanslar slotta
kasa ortak yüklü giriyoruz kazanırsak herkese 5er binBoşver reis adama ayıp olur ama sende bizdensin yani sıkıntı yok halletcez biz sen güven
Sen böyle diyorsan Guerra06 boku yediBoşver reis adama ayıp olur ama sende bizdensin yani sıkıntı yok halletcez biz sen güven
Noluyoooonapıyoz şimdi ringo şişeler
Yok yok Barış abi ayıp olur tabi Konu açacaksanız söyleyinde gırgıra düşelimBoşver reis adama ayıp olur ama sende bizdensin yani sıkıntı yok halletcez biz sen güven
AhahahhshahahahSen böyle diyorsan Guerra06 boku yedi
tamam yollayın bana 1635339130kasa ortak yüklü giriyoruz kazanırsak herkese 5er bin
para nerde ben baktım 0 halatamam yollayın bana 1635339130