- 6,720
- 2,433
- 113
Açarız la tabi ayıpsın . Sen şu şişelere bi bak o önemliYok yok Barış abi ayıp olur tabi Konu açacaksanız söyleyinde gırgıra düşelim
Açarız la tabi ayıpsın . Sen şu şişelere bi bak o önemliYok yok Barış abi ayıp olur tabi Konu açacaksanız söyleyinde gırgıra düşelim
Olum taştaş mı geçiyonuz lakasa ortak yüklü giriyoruz kazanırsak herkese 5er bin
Ne parası para mı var beylerpara nerde ben baktım 0 hala
bak napalım herkes sırayla roll acsın olurda bu gece düşerse para bitmeden diğeri gömülmesin bakalım kimin şansı yaver umut tenniste 2dkda eritir zatenAçarız la tabi ayıpsın . Sen şu şişelere bi bak o önemli
Bazen kırılıyorum sana ama !!! Ulan adi herif cebimdekini 2 ye bölüp az bölüşmedim mi senle hainnNe parası para mı var beyler
bende yok gelen gidenNe parası para mı var beyler
Kanka 3ünüz aynı anda açarsanız iki arada bi derede kalır hiçbirinizin rolle giremem akbak napalım herkes sırayla roll acsın olurda bu gece düşerse para bitmeden diğeri gömülmesin bakalım kimin şansı yaver umut tenniste 2dkda eritir zaten
Ha diyosun ki umuta giden para direk p..ç olsun . Yollayın bana 1 saate 500 yapayım sonra rulet devambak napalım herkes sırayla roll acsın olurda bu gece düşerse para bitmeden diğeri gömülmesin bakalım kimin şansı yaver umut tenniste 2dkda eritir zaten
sırayla patlatırızKanka 3ünüz aynı anda açarsanız iki arada bi derede kalır hiçbirinizin rolle giremem ak
Daha izini yeni çıktı akbanka çekmiş 1 2 saate anca gelir heyecan yapmayınbende yok gelen giden
Aynen sıra sıra açında eğlenelim kankasırayla patlatırız
ne oynıcan rulet mi spor muHa diyosun ki umuta giden para direk p..ç olsun . Yollayın bana 1 saate 500 yapayım sonra rulet devam
Gene kırıldım bakBen sadece 20 tl yatırıp 1 k yaparım @Erosus sen kimsin
Nowwin loading..Ben sadece 20 tl yatırıp 1 k yaparım @Erosus sen kimsin
para gelsinde bakarız çaresine bu gece vurgun varBen sadece 20 tl yatırıp 1 k yaparım @Erosus sen kimsin
bu kumarda herkes kendi kasa olsun ister bizi bilen bilir çekiliş yapalım kime cıkarsa kasayı ona atarızKazanmamızı istiyorsanız gelen parayı bana atın ben hallederim
Herkes önce bi petrole gitsin döndüğümüzde düşünürüz petrol önemlibu kumarda herkes kendi kasa olsun ister bizi bilen bilir çekiliş yapalım kime cıkarsa kasayı ona atarız
Kanka Allah için 3ünüz çekilişe düşünde ben çekeyimbu kumarda herkes kendi kasa olsun ister bizi bilen bilir çekiliş yapalım kime cıkarsa kasayı ona atarız