- 10,501
- 5,624
- 113
Telefonumun arka kamerasi arizali. Bulanik gosteriyor. Odeme yapmanin baska yolu varmi yoksa arka kamera sartmi ? 😊
Arkalı önlü şart kardo yoksa zevk vermiyor. 🤕Telefonumun arka kamerasi arizali. Bulanik gosteriyor. Odeme yapmanin baska yolu varmi yoksa arka kamera sartmi ? 😊
Bir gun parayi bulayim sordugum soruya cevap verene papara ver deyip 100-200 yollayacagim. Insanlar soru sorayim diye yolumu gozleyecek. Benim sorum havada kaldi. Seninki kalmasi diye yaziyorum. Maalesef bende bilmiyorum 😊beyler her migrosta geçerli mi ve kasaya gidince moneypay ile ödeyeceğim dedikten sonra kasiyer qr mı gösteriyor? uygulamada ödeye basıp okutup ödeme yapıyoruz öyle mi? alışveriş yapanlar yanıtlarsa güzel olur, havada kalmasın
QR özel posları mevcut aynı kredi kartı gibi QR okuyor.beyler her migrosta geçerli mi ve kasaya gidince moneypay ile ödeyeceğim dedikten sonra kasiyer qr mı gösteriyor? uygulamada ödeye basıp okutup ödeme yapıyoruz öyle mi? alışveriş yapanlar yanıtlarsa güzel olur, havada kalmasın
Şart dostum ama sanal marketten de alışveriş imkanı dediğine göre ordan QR okutmana gerek yok sanırımTelefonumun arka kamerasi arizali. Bulanik gosteriyor. Odeme yapmanin baska yolu varmi yoksa arka kamera sartmi ? 😊
Dostum kasiyere moneypay ile ödeyeceğim uygulamadan diyeceksin o ürünleri geçtikten sonra kredi kartı pos Cihazı gibi bir cihazda QR belirecek onu okutacaksin bu kadar basitbeyler her migrosta geçerli mi ve kasaya gidince moneypay ile ödeyeceğim dedikten sonra kasiyer qr mı gösteriyor? uygulamada ödeye basıp okutup ödeme yapıyoruz öyle mi? alışveriş yapanlar yanıtlarsa güzel olur, havada kalmasın
Tesekkur ederim. Sanal maeketi bir deneyim. Eger pesin odeme seceneklerinde varsa money pay gerek yoktur belki.Şart dostum ama sanal marketten de alışveriş imkanı dediğine göre ordan QR okutmana gerek yok sanırım
Sigara ve alkol dışında alabiliyorsun herşeyiTesekkur ederim. Sanal maeketi bir deneyim. Eger pesin odeme seceneklerinde varsa money pay gerek yoktur belki.
Sanal markette uygulamaya ihtiyacın yok. Ödeme kısmına gelince moneypay seçeneği var tıklıyosun telefon numaranı soruyo sms kod geliyo hazir limitin falan çıkıyo onla ödeme diyosun oluyo.Tesekkur ederim. Sanal maeketi bir deneyim. Eger pesin odeme seceneklerinde varsa money pay gerek yoktur belki.
Sigara ve alkol dışında alabiliyorsun herşeyi
Tesekkur ederim. Sigara olmamasi kotu oldu ama gidada isimi gorur.Sanal markette uygulamaya ihtiyacın yok. Ödeme kısmına gelince moneypay seçeneği var tıklıyosun telefon numaranı soruyo sms kod geliyo hazir limitin falan çıkıyo onla ödeme diyosun oluyo.
kayserilimisin hocamonaylanmış benim yarın cipsleri kolalari alıp güzel bir ziyafet çekeyim kendime
sigara alkol alinmiyormus sen nasıl aldin6 tane alkol bir paket sigara aldım keyfi devamke 😂
yakınim Kayseri'ye konyaliyimkayserilimisin hocam
bisesvar isim resmi görünceyakınim Kayseri'ye konyaliyim
Direkt Migros a gidersen alınıyor. Ama sanal market üzerinden ise alınmıyormuş.sigara alkol alinmiyormus sen nasıl aldin
Migros sanal markette alınmıyor normal migroslarda varsigara alkol alinmiyormus sen nasıl aldin