- 1,861
- 745
- 113
alkol almicam alkol alırsam 1 günde biter bu para 😅 en güzeli cips kola almak 👍Migros sanal markette alınmıyor normal migroslarda var
alkol almicam alkol alırsam 1 günde biter bu para 😅 en güzeli cips kola almak 👍Migros sanal markette alınmıyor normal migroslarda var
En güzeli dost şimdiden afiyet olsunalkol almicam alkol alırsam 1 günde biter bu para 😅 en güzeli cips kola almak 👍
Kardeşim nasıl alınmıyor adamlar verdi çekti markettesigara alkol alinmiyormus sen nasıl aldin
Gerçekten anlamıyorum dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Marketten direkt veriyolar istediğini. SANAL MARKETte vermiyolar sigara alkolKardeşim nasıl alınmıyor adamlar verdi çekti markette
Dostum ben zaten aldım dedim yanlış okudun sanırım onu aldım diyen zaten bendimGerçekten anlamıyorum dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Marketten direkt veriyolar istediğini. SANAL MARKETte vermiyolar sigara alkol
hangi sanal marketten yaptın dost ben hangisinden yapacağımı bilemedimSanal marketten alışveriş yaptık bakalım fiş gelirse imzalicaz
Kanka Google sanal market yaz zaten ona girdikten sonra adres vs onlari gir yemek sepeti gibi düşün aynısı kankhangi sanal marketten yaptın dost ben hangisinden yapacağımı bilemedim
hangi sanal marketten yaptın dost ben hangisinden yapacağımı bilemedim
aynen kanka da ödeme seçenekleri de neyi sececez onu bilemedmKanka Google sanal market yaz zaten ona girdikten sonra adres vs onlari gir yemek sepeti gibi düşün aynısı kank
Kanka ödeme yerine geldiğinde moneypay seciceksinaynen kanka da ödeme seçenekleri de neyi sececez onu bilemedm
ben yanlış yere girmişim moneypay yok orada şimdi buldum nereden yapacağımı 😅😁Kanka ödeme yerine geldiğinde moneypay seciceksin
Hadi afiyet olsun kankben yanlış yere girmişim moneypay yok orada şimdi buldum nereden yapacağımı 😅😁