Çekim verdik bakalım beklemedeyiz
Ekli dosyalar
-
36.2 KB Görüntüleme: 35
Tebrikler kazananar olmasi mutlu ediyorÇekim verdik bakalım beklemedeyiz
evet dostum paparaCeken arkadaslar paparayla mi cekti
Olur kardeşim rt fav yapmamızı istediğin başka gönderiler varsa söyle çekinme istersen akşam haberlerinide özet geçelim sanaTwitttir kullanmiyorum biri link atabilirmi arkadasini etiketleyip
Kullanmıyor olabilir, ortaya yazıp rica etmiş ne diye makara yapıyosun dost? Insanlik hali değilmi bunlarOlur kardeşim rt fav yapmamızı istediğin başka gönderiler varsa söyle çekinme istersen akşam haberlerinide özet geçelim sana
Kısa surede gelmiş cekenlerinki tebrikler dostCekim verdik cekim veren arkadaslar kac dk da geliyor ?
Kardeşim insanlık hali denilen sey bu değilKullanmıyor olabilir, ortaya yazıp rica etmiş ne diye makara yapıyosun dost? Insanlik hali değilmi bunlar
Ne dost ? Twtr kullanmak her insanın zorunlu oldugu bişeymi?Kardeşim insanlık hali denilen sey bu değil
Twtr paylasimindada yazıyordu saat 20.00 e kadar olduğu, ama 7dne beri eklenmemesine uzüldümNasıl bir site olduguna iyi bakın 7den beri bekliyorum dolandırıcı bunlar
Anlamadim dost bende bazı deneme bonusu veren sitelerde bu durumu yaşamıştım sizde o şansız kişilerden oldunuz demekki sağlık olsun ne diyelimTeşekkürler bombeye bey . Ama 2 saat oldu yüklemediler dahada yüklemezler
Olsun düşünüp paylaşmıssın yinede tesekkürlerAnlamadim dost bende bazı deneme bonusu veren sitelerde bu durumu yaşamıştım sizde o şansız kişilerden oldunuz demekki sağlık olsun ne diyelim