Kardeşim cidden oturup bunumu tartışmak istiyosunNe dost ? Twtr kullanmak her insanın zorunlu oldugu bişeymi?
yorma kafayı zaten çekemezdin bu kafaylaMobiliddada 4 tane uyelik actim hepsi yatti sans yok
@Bombeye73 ikinizin de başka bir konu altında tartışmasını istemiyorumKardeşim cidden oturup bunumu tartışmak istiyosun
Tek macla gitti ventspiliyorma kafayı zaten çekemezdin bu kafayla
Istemiyosan böyle birşey ozaman gelipte insanlara laf sokma. Adam ortaya yazmış bi ayıp yok kusurda yok, saygısızlıği yapıp alay eden sensin, daha ılımlı olki bu tür şeylerle karşılasmaKardeşim cidden oturup bunumu tartışmak istiyosun
Sakin ol champ parmaklarına bu kadar yüklenmeIstemiyosan böyle birşey ozaman gelipte insanlara laf sokma. Adam ortaya yazmış bi ayıp yok kusurda yok, saygısızlıği yapıp alay eden sensin, daha ılımlı olki bu tür şeylerle karşılasma
Bu sana ders olmuştur umarımSakin ol champ parmaklarına bu kadar yüklenme
Oooo ne demezsin hayat dersi aldım senden asla unutmam shhsnsnsns kardeşim çokmu kaybın var neden bu kadar gerginsin sen anlatda bilelim daBu sana ders olmuştur umarım
Zorba tavırlarının sana bi faydası olmaz bunu anlatmaya çalısıyorum sana.Oooo ne demezsin hayat dersi aldım senden asla unutmam shhsnsnsns kardeşim çokmu kaybın var neden bu kadar gerginsin sen anlatda bilelim da
Kardeş sen zorbalık görmemişsin herhalde narin bedenin bu kadarına bile tahammül edemediğine göre bak ekmeğine canım kardeşim boşver kimin.nasıl konuştuğunu denetleyerek geçmez bu hayatZorba tavırlarının sana bi faydası olmaz bunu anlatmaya çalısıyorum sana.
Sen beni dinle.terbiyesizlik yapmayı bırak.Kardeş sen zorbalık görmemişsin herhalde narin bedenin bu kadarına bile tahammül edemediğine göre bak ekmeğine canım kardeşim boşver kimin.nasıl konuştuğunu denetleyerek geçmez bu hayat
Kardesim sen terbiyesizlikte görmemişsin anlaşılan yolda görsen yürüyüşüne çeki düzen vereceğin adamlarla burda atışmak kolaydir illaki ama sen.yinede şansını fazla zorlama dediğimi yap yaptığımı zaten yapmaya ömrün yetmez. İyi geceler biraderim senle bu kadar diyalog kurduğumuz yeterlidirSen beni dinle.terbiyesizlik yapmayı bırak.
Gerçekten bu kadar hoşgörüsüz olman garip herkes Twitter kullanmak zorunda değil adam sadece rica etmiş dediklerin garipKardeşim cidden oturup bunumu tartışmak istiyosun
sen nesin sultan III. abdülmecit falan mı ?Kardesim sen terbiyesizlikte görmemişsin anlaşılan yolda görsen yürüyüşüne çeki düzen vereceğin adamlarla burda atışmak kolaydir illaki ama sen.yinede şansını fazla zorlama dediğimi yap yaptığımı zaten yapmaya ömrün yetmez. İyi geceler biraderim senle bu kadar diyalog kurduğumuz yeterlidir
Klavyeden artistlik yapmak karakter meselesi. Sen terbiyesizliklerini bırak bunu iyi düşün.Kardesim sen terbiyesizlikte görmemişsin anlaşılan yolda görsen yürüyüşüne çeki düzen vereceğin adamlarla burda atışmak kolaydir illaki ama sen.yinede şansını fazla zorlama dediğimi yap yaptığımı zaten yapmaya ömrün yetmez. İyi geceler biraderim senle bu kadar diyalog kurduğumuz yeterlidir