Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Mobiliddaa 20 Freebet ( Yatırım Şartsız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asd5959

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
113
20
18
Mobiliddada 4 tane uyelik actim hepsi yatti sans yok

vermilion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
179
47
28
Papara ile çekim 2 dakikada geldi. Şaşırdım bildirim gelince valla.
Screenshot_20200615-215033.png

sketch-1592247197366.png

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Kardeşim cidden oturup bunumu tartışmak istiyosun
Istemiyosan böyle birşey ozaman gelipte insanlara laf sokma. Adam ortaya yazmış bi ayıp yok kusurda yok, saygısızlıği yapıp alay eden sensin, daha ılımlı olki bu tür şeylerle karşılasma

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,952
1,176
113
Istemiyosan böyle birşey ozaman gelipte insanlara laf sokma. Adam ortaya yazmış bi ayıp yok kusurda yok, saygısızlıği yapıp alay eden sensin, daha ılımlı olki bu tür şeylerle karşılasma
Sakin ol champ parmaklarına bu kadar yüklenme

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,952
1,176
113
Zorba tavırlarının sana bi faydası olmaz bunu anlatmaya çalısıyorum sana.
Kardeş sen zorbalık görmemişsin herhalde narin bedenin bu kadarına bile tahammül edemediğine göre bak ekmeğine canım kardeşim boşver kimin.nasıl konuştuğunu denetleyerek geçmez bu hayat

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,952
1,176
113
Sen beni dinle.terbiyesizlik yapmayı bırak.
Kardesim sen terbiyesizlikte görmemişsin anlaşılan yolda görsen yürüyüşüne çeki düzen vereceğin adamlarla burda atışmak kolaydir illaki ama sen.yinede şansını fazla zorlama dediğimi yap yaptığımı zaten yapmaya ömrün yetmez. İyi geceler biraderim senle bu kadar diyalog kurduğumuz yeterlidir

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,234
6,051
113
Kardesim sen terbiyesizlikte görmemişsin anlaşılan yolda görsen yürüyüşüne çeki düzen vereceğin adamlarla burda atışmak kolaydir illaki ama sen.yinede şansını fazla zorlama dediğimi yap yaptığımı zaten yapmaya ömrün yetmez. İyi geceler biraderim senle bu kadar diyalog kurduğumuz yeterlidir
sen nesin sultan III. abdülmecit falan mı ?

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Klavyeden artistlik yapmak karakter meselesi. Sen terbiyesizliklerini bırak bunu iyi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...