- 2,813
- 1,476
- 113
Pp koymalisin bence dost renklerimiz aynı olmuş kendim yazdim zannediyorumev kacırdı
Pp koymalisin bence dost renklerimiz aynı olmuş kendim yazdim zannediyorumev kacırdı
Ne işin var cilekbette isminde meymenet yok awÇileğe indirim gelmiştir benim 2.5kya çöktü de ondan sordum
Biriyle diğerini yaktim totemin ayarı kaçtıBitane bitmeden ikinciyi mi yakiyon dost
Bi hata yaptik ödeyecez diyolar hala en azindan banlamadiNe işin var cilekbette isminde meymenet yok aw
Gol olcak diye diye batmisin dost keşke gol olcak demeseydin senGol olacak bu futbolun içinde hamur olduk binleri batirdik çıkardık
barem mı bu dost ne bu
Umarım öder dostta zorBi hata yaptik ödeyecez diyolar hala en azindan banlamadi
Dakka sineması dostbarem mı bu dost ne bu
Kral Türkçe yazdim Bata Çıka Ogrendik zararımız yok 1xbette oynuyoruz başka site tanimamGol olcak diye diye batmisin dost keşke gol olcak demeseydin sen
GelirArkadaşlar 1 gole 5 k gelecek tahmin alabilirmiyim bu takım atarmı
@Ahmo1993 buda senin gibi çoğul kelime kullaniyo teşkilat mısınız dostKral Türkçe yazdim Bata Çıka Ogrendik zararımız yok 1xbette oynuyoruz başka site tanimam
TEBRİKLER İKRAMİYE KAZANDİNİZ !Arkadaşlar 1 gole 5 k gelecek tahmin alabilirmiyim bu takım atarmı
Buda Bedirhan dost@Ahmo1993 buda senin gibi çoğul kelime kullaniyo teşkilat mısınız dost