- 43,399
- 47,128
- 113
Sımdı cok tehlikeli oldu inş 10 dakkaya karsılık verir
Bizlik birsey yok dost istatislik oyle diyor yani dep hep korkmusumdurŞoma ağızlisin dost
Daha var ya moral bozmaGol yedi abi daha evinde bu takıma hiç yenilmemiş geçen maç bi takıma 10 tane atmış 5 maçında yenilgi yok 1-0 ken aldım 2 gol çıktı ikiside dep farz oldu bu iddadan tek gol tek maçtan yatmak
Dost atar ev rahat ol ben ufurdum tesir yanlis oldu birazdan 2-2 olurGol yedi abi daha evinde bu takıma hiç yenilmemiş geçen maç bi takıma 10 tane atmış 5 maçında yenilgi yok 1-0 ken aldım 2 gol çıktı ikiside dep farz oldu bu iddadan tek gol tek maçtan yatmak
Bi ince gudubetlik var gibi sende dostBizlik birsey yok dost istatislik oyle diyor yani dep hep korkmusumdur
Gelir kral. Bol şans. Ev baskı yapmaya başladıArkadaşlar 1 gole 5 k gelecek tahmin alabilirmiyim bu takım atarmı
Nealakası var manavcı ikisinin arasında derbi bu dep ondan daha kaliteli fakat evden bos takım degil ama burası brazilya her bok doner inş atar evBi ince gudubetlik var gibi sende dost
Senin yüzünden dep atti dost kabul etNealakası var manavcı ikisinin arasında derbi bu dep ondan daha kaliteli fakat evden bos takım degil ama burası brazilya her bok doner inş atar ev
Helal dost Üfürük mesajlarımi görünce net konuşmaya başladın2-2 olur mac herkes rahat olsun