Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Bültende Güvendiğim Üst (Danimarka)

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.81

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Tebrik ederim kral iyisin tabi 🤗

Ki1li

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
816
305
63
7/24 foruma bakmak zorundamıyım ayrıca bu samımıyetlık nerden gelıyor da yok cevap ver felan ben etkınlık yapıcagım zaman zaten yapıyorum senın demene gerek yok
sakin ol bilader bu sınır pek iyi değil şaka yaptım cevap vermen başka bir şey o senin kişiliğini gösterir hemen alevlenme tez sönersin

Ki1li

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
816
305
63
7/24 foruma bakmak zorundamıyım ayrıca bu samımıyetlık nerden gelıyor da yok cevap ver felan ben etkınlık yapıcagım zaman zaten yapıyorum senın demene gerek yok
samimiyetimiz sanırsın bana İngiliz prensi sinirle gelme bana muhattap olmam daha hadi iyi akşamlar kişisine göre biz de her sey

Ki1li

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
816
305
63
benden 9 yaş küçüksün yok bilader felan sen önce bi adap uslup öğren bu foruam öyle gel
ben yaşına bakmadım ama senin yaşın büyük diye saygı duymam hareket konuşmaya bakarım boş konuşuyorsun yani istediğin kadar büyük ol ..... olmadıktan sonra boşver neyse

Xlane27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
411
340
63
yav hehe bak isine
Bak güzel kardeşim kimse kimseye para göndermek zorunda değil etkinlik yapmak zorundada değil bu adam sürekli bişeyler yapıyor zaten geçen bana papara bırak kazanç sağladığım da atıcam dedi daha bir kere istemedim o demesine rağmen bazı şeyler ince düşünceden temeli de saygı dan geçer bu kadar açgöxlü olmayn

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,420
15,461
113
ben yaşına bakmadım ama senin yaşın büyük diye saygı duymam hareket konuşmaya bakarım boş konuşuyorsun yani istediğin kadar büyük ol ..... olmadıktan sonra boşver neyse
adamlığı senden mi öğrenicem aslan sevmek zorunda degılsın ama bu forumda takılıosan kım olursa olsun saygı duymak zorundasın . beni burda bilenler bilir .senin bu foruam geliş amacın belli zaten etkinliklerle yolunu bulmak hadı aslan işijne bak sen

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
adamlığı senden mi öğrenicem aslan sevmek zorunda degılsın ama bu forumda takılıosan kım olursa olsun saygı duymak zorundasın . beni burda bilenler bilir .senin bu foruam geliş amacın belli zaten etkinliklerle yolunu bulmak hadı aslan işijne bak sen
Takma kral sen işine bak olır böyleleri sen yoluna bak

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
ya dostum adamda uslup denen bişey yok çoluk cocukla muatap oluoz yemınle 23 yasında benden 9 yaş küçük yok cevap ver yok yaptıgın ayıp yok bılader felan adamın keyfını kacırıyorlar
Boşver sen yeni sayfa aç şansın yerinde biliyon şans olunca akıyo moral bozma devam takipteyim