COnTa yaktırır bu kupon Dost
dost keske bozaydın ıyı para verırdı hepsı zaten aksamdan sonuclandı ben bugun bu ıngıltere macından cok tırstım herkes ust oynamıs bu mac dedım patlayabılır .2-0 bıtınce 3.5 üst aldım bende yanı ıngılterenın gol atamaması ılgınc oldu
evet mesajını gec gordum alamadım malesef geldı macOynayamıyorum ki o kadar kötü geçen maç sordun verdim girmedin herhalde geldi ama
Sağlık olsun öyle maç falan bulamadığında yaz bana basket söylerim güzel maç olursaevet mesajını gec gordum alamadım malesef geldı mac
Harry kane 7 şut 3 isabet 0 gol
sen team üst e sarmıssın bu aralar farkettım ..guzel yakalıonSağlık olsun öyle maç falan bulamadığında yaz bana basket söylerim güzel maç olursa
takımlarda değil sorun bizde dost İY 2-0 olup maçın öyle bitmesi gelenek olduCOnTa yaktırır bu kupon Dost
sağlık olsun dost bugün @mountblade kazandı oradan sevinelim@Shellac ikinci yarı ing fena oynamadı ama atamadılar. Belçikaya göre daha aktiflerdi. Çok kötü kaçmış
Ben hep oynuyorum ya sarıyorsen team üst e sarmıssın bu aralar farkettım ..guzel yakalıon
dost biliosun geçen beni arjantin ve şili yaktı ilk yarı 2 şer gol cıkıp öyle bitti 5 k para gittitakımlarda değil sorun bizde dost İY 2-0 olup maçın öyle bitmesi gelenek oldu
hazırlık maçına gelince 3 tane sallar büyük maça gelince gol atamaz ilginç dostdost keske bozaydın ıyı para verırdı hepsı zaten aksamdan sonuclandı ben bugun bu ıngıltere macından cok tırstım herkes ust oynamıs bu mac dedım patlayabılır .2-0 bıtınce 3.5 üst aldım bende yanı ıngılterenın gol atamaması ılgınc oldu
Katılıyorumtakımlarda değil sorun bizde dost İY 2-0 olup maçın öyle bitmesi gelenek oldu
1 gol yüzünden 7K olduk dostHarry kane 7 şut 3 isabet 0 gol