Tebrikler bari tanıdıga gitti sevindim@unclaimed61 özelden papara at dost
Tebrikler bari tanıdıga gitti sevindim@unclaimed61 özelden papara at dost
hayırlı olsunsağolun beyler rahat geldi
Abi adam 40dk önce girmiş en son@unclaimed61 özelden papara at dost
Teşekkürler @mountblade Gerçekten hakkaniyetli bir secim 👏👏👏👏Sanırım en baştan kişi seçilmiş . Konuda 1000 değil 1000 mesaj da atsan boşa. Bu 5. Çekiliş falan hep aynı
Aynen öyle Kişiler önceden belli zaten boşver takip etmeSanırım en baştan kişi seçilmiş . Konuda 1000 değil 1000 mesaj da atsan boşa. Bu 5. Çekiliş falan hep aynı
Dostum adak ona vermek istemis demekki.ali iyidir yolu varsa cok dagitir bi aksam 600/700 dagittigini gordum.ayni sekilde para gonderdigi arkadasta oyledir yollari varsa dagitirlar yanlis anlasilma olmasinAbi adam 40dk önce girmiş en son
Hakeden aldi yine Sefa geçen hafta haketmisti kismet buguneymis😀@unclaimed61 özelden papara at dost
Battık daReco dünden sözün vardı öttür paparamı
Dostum eger konu basligi gelirse cekilis ise o senin dedigin gecerli konu basligi beklemede ise istedigi adama atar.isterse kimseye atmaziyi de çekiliş olmayacak mıydı modlar tarafından forum kuralları ne oldu
Baska biri olsa mevzu cıkarırdım ikisinide seviyom ikiside iyi niyetli kişiler o yuzden bişe demiyorum totomuzu yırttık burdaDostum adak ona vermek istemis demekki.ali iyidir yolu varsa cok dagitir bi aksam 600/700 dagittigini gordum.ayni sekilde para gonderdigi arkadasta oyledir yollari varsa dagitirlar yanlis anlasilma olmasin
Sağolasın reis ihtiyacım yok berkayaydina at onun ihtiyaci vardı sanki@unclaimed61 özelden papara at dost