Bu nasil konu oldu para berkaydan sekip bana geldi ben kimseye devretmiyorum beyler dagilabilirsinizBende hakkımı @erhanbey22 e devrediyorum ihtiyacım yok çok şükür lazımsa sana atayım kanka @unclaimed61
Bu nasil konu oldu para berkaydan sekip bana geldi ben kimseye devretmiyorum beyler dagilabilirsinizBende hakkımı @erhanbey22 e devrediyorum ihtiyacım yok çok şükür lazımsa sana atayım kanka @unclaimed61
düştük vallaSen bu hallere dusucek adammıydın be
Bana devret biladerBu nasil konu oldu para berkaydan sekip bana geldi ben kimseye devretmiyorum beyler dagilabilirsiniz
En son atacaktın kupon gelmedi .Belki 10 defa katıldım yok . Aylar önce attıysan atmışsındır . Onu da totem yaparak almışımdır . Bol şans yazıp almamışımdır . Özelden yazdım zaten bana uzak Allah a yakın . Bravo sanabob marley sna da attım daha once ozaman baskası bu kadar sesını cıkarmadı.hadı atmadın de
Dost böyle tepki vermendeki amaç ne ben bol şans yazdım bana atmak istemiş kimseye gelin burda totem yapın para verecem dememiş bu kadar abartmayinEn son atacaktın kupon gelmedi .Belki 10 defa katıldım yok . Aylar önce attıysan atmışsındır . Onu da totem yaparak almışımdır . Bol şans yazıp almamışımdır . Özelden yazdım zaten bana uzak Allah a yakın . Bravo sana
Devret gitsin ben sana cepten atarım kanka 50Bu nasil konu oldu para berkaydan sekip bana geldi ben kimseye devretmiyorum beyler dagilabilirsiniz
Çok ihtiyaç vardı hastanedeydim son anda Allah büyük duydu sesimizi varsa aranızda bi 200 daha toplayinBana devret bilader
DoğruDost böyle tepki vermendeki amaç ne ben bol şans yazdım bana atmak istemiş kimseye gelin burda totem yapın para verecem dememiş bu kadar abartmayin
Attım kanka geldi mi bi bak ihtiyaç varsa fazlasını atayım yaz wp tanÇok ihtiyaç vardı hastanedeydim son anda Allah büyük duydu sesimizi varsa aranızda bi 200 daha toplayin
Kardeşim madem basından sana atmak istemiş . Neden konunun adı 1 kişiye 50 tl . Direk gelirse unclamied e 50 tl açabilirdiDost böyle tepki vermendeki amaç ne ben bol şans yazdım bana atmak istemiş kimseye gelin burda totem yapın para verecem dememiş bu kadar abartmayin
Sağol kardesim gelmiş kesene bereket sana mi sefaya mi Aliye mi teşekkür edicez kafam karistiAttım kanka geldi mi bi bak ihtiyaç varsa fazlasını atayım yaz wp tan
Aman aman ne kadar hayırseveresiniz berkay beyAttım kanka geldi mi bi bak ihtiyaç varsa fazlasını atayım yaz wp tan
Tamam da kardeşim totem yapanlardan birine atacam falan mı demiş adam ben yanlış mı görüyorum adam kafasına göre atmış ki ben para için de yazmadımKardeşim madem basından sana atmak istemiş . Neden konunun adı 1 kişiye 50 tl . Direk gelirse unclamied e 50 tl açabilirdi
Çok şükür kardeşimAman aman ne kadar hayırseveresiniz berkay bey