Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mountblade Rolling # 4 Kasa 1100 Hedef 2k 8kisiye 25 TL

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
kardeş belki bir duygusuna dokunuruz bırakır telefonu yatar uyur diye yazıyorum ben ama oynarsa da kendi tercih para onun inş kazanır ama problemin buyuk sebebi bu benim bugun ki karım diyor ya yarın kar olmucak cebindekinle oynucak onu kaybederse ne yapacak işte bu noktayı bende kaçırıyorum cebimde ki sigara paramdan oluyorum sadece
Ayni hatayi hepimiz yapıyoruz bende oyle şahsen keske tutabilsek kendimizi ama iste olmuyo bazen

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
@Reis24 ün replikleri

Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Başarılarının devamını dilerim
Lose
Bende katılabilir miyim

Başka bişey görebilen varsa söylesin
ama sunudu unutmayalım burda etkinlik açılmadan önce herkesin kısmetindeki para geliyor başkan arkadaşın kısmetinde o saate o para varsa ne olursa olsun gelir belki oynayan arkadaşa da şans getiriyor eleştirmeye gerek yok kimin nasibi varsa o kazanır

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Selamun aleyküm beyler.Sizlere bir selam verip roll sahibine başarılar dileyip kaçıcam ben.Keyifler nasıl inşallah iyiydir.Şansın bol olsun dostum inşallah sen ve burada sana destek çıkan bütün arkadaşlarım kazanır herkesin yüzü güler.Hayırlı forumlar :)

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Selamun aleyküm beyler.Sizlere bir selam verip roll sahibine başarılar dileyip kaçıcam ben.Keyifler nasıl inşallah iyiydir.Şansın bol olsun dostum inşallah sen ve burada sana destek çıkan bütün arkadaşlarım kazanır herkesin yüzü güler.Hayırlı forumlar :)
Kacma dostum gel eğleniyoruz:)

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,918
1,349
113
@Reis24 ün replikleri

Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Başarılarının devamını dilerim
Lose
Bende katılabilir miyim

Başka bişey görebilen varsa söylesin
Seviyorum seni arkadaşım
Herkes niye benimle uğraşıyor ya
Yine ne dedim ben
Canın sağolsun reis
Bu sefer intikam alcaz gelsin kupon :D :D

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,060
51,290
113
ama sunudu unutmayalım burda etkinlik açılmadan önce herkesin kısmetindeki para geliyor başkan arkadaşın kısmetinde o saate o para varsa ne olursa olsun gelir belki oynayan arkadaşa da şans getiriyor eleştirmeye gerek yok kimin nasibi varsa o kazanır
Kardeşim benim güzel kardeşim :) sen bu elemanı tanımıyorsun bütün forumlarda engellendi Bi forumda admin buna küfürü bastı engelledi adam sadece ve sadece rollinglere katılarak yaşamını geçindirmeye çalışıyor foruma bir gram katkısı yok

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Kankam vallahi katılmak çok isterdim.Kız arkadaşlada 4 saattir kavga ettik başım çok kötü ağrıyor.Başka zamana inşallah kankam benim
Ooo sıkıntılı bir durum dostum yat dinlen ac bi komedi dizisi izle 2 bölüm keyfin yerine gelir görüşmek üzere