- 3,636
- 3,295
- 113
Canın sağolsun varlığın yeteri unuttun kanka@Reis24 ün replikleri
Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Başarılarının devamını dilerim
Lose
Bende katılabilir miyim
Başka bişey görebilen varsa söylesin
Canın sağolsun varlığın yeteri unuttun kanka@Reis24 ün replikleri
Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Lose
Bende katılabilir miyim
Ayni hatayi hepimiz yapıyoruz bende oyle şahsen keske tutabilsek kendimizi ama iste olmuyo bazenkardeş belki bir duygusuna dokunuruz bırakır telefonu yatar uyur diye yazıyorum ben ama oynarsa da kendi tercih para onun inş kazanır ama problemin buyuk sebebi bu benim bugun ki karım diyor ya yarın kar olmucak cebindekinle oynucak onu kaybederse ne yapacak işte bu noktayı bende kaçırıyorum cebimde ki sigara paramdan oluyorum sadece
En önemlisi buydu valla onu unutmuşum knkCanın sağolsun varlığın yeteri unuttun kanka
Bol şanslarEmre kardeşimin şansına
ama sunudu unutmayalım burda etkinlik açılmadan önce herkesin kısmetindeki para geliyor başkan arkadaşın kısmetinde o saate o para varsa ne olursa olsun gelir belki oynayan arkadaşa da şans getiriyor eleştirmeye gerek yok kimin nasibi varsa o kazanır@Reis24 ün replikleri
Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Lose
Bende katılabilir miyim
Insanlar cok değiştiEn önemlisi buydu valla onu unutmuşum knk
Kacma dostum gel eğleniyoruzSelamun aleyküm beyler.Sizlere bir selam verip roll sahibine başarılar dileyip kaçıcam ben.Keyifler nasıl inşallah iyiydir.Şansın bol olsun dostum inşallah sen ve burada sana destek çıkan bütün arkadaşlarım kazanır herkesin yüzü güler.Hayırlı forumlar
Seviyorum seni arkadaşım@Reis24 ün replikleri
Bol şans
Tebrikler
Wonnnn goll be goll wonn
Lose
Bende katılabilir miyim
Kardeşim benim güzel kardeşim sen bu elemanı tanımıyorsun bütün forumlarda engellendi Bi forumda admin buna küfürü bastı engelledi adam sadece ve sadece rollinglere katılarak yaşamını geçindirmeye çalışıyor foruma bir gram katkısı yokama sunudu unutmayalım burda etkinlik açılmadan önce herkesin kısmetindeki para geliyor başkan arkadaşın kısmetinde o saate o para varsa ne olursa olsun gelir belki oynayan arkadaşa da şans getiriyor eleştirmeye gerek yok kimin nasibi varsa o kazanır
Sen var adamsın adam canyoldaşım CankardeşimSeviyorum seni arkadaşım
Herkes niye benimle uğraşıyor ya
Yine ne dedim ben
Canın sağolsun reis
Bu sefer intikam alcaz gelsin kupon
Kankam vallahi katılmak çok isterdim.Kız arkadaşlada 4 saattir kavga ettik başım çok kötü ağrıyor.Başka zamana inşallah kankam benimKacma dostum gel eğleniyoruz
Herkes senin gibi olsa keşke adam derdik adam ❤❤❤Seviyorum seni arkadaşım
Herkes niye benimle uğraşıyor ya
Yine ne dedim ben
Canın sağolsun reis
Bu sefer intikam alcaz gelsin kupon
Ulan bazen gülüyorum yorumlarına harbi kahkaha atıyorum vurdumduymazlığı süper değil mi yaSen var adamsın adam canyoldaşım Cankardeşim
Ooo sıkıntılı bir durum dostum yat dinlen ac bi komedi dizisi izle 2 bölüm keyfin yerine gelir görüşmek üzereKankam vallahi katılmak çok isterdim.Kız arkadaşlada 4 saattir kavga ettik başım çok kötü ağrıyor.Başka zamana inşallah kankam benim
Senin yaşını herşeyden çok merak ediyorum amkSen var adamsın adam canyoldaşım Cankardeşim
Olum şaka mısın sen yaHerkes senin gibi olsa keşke adam derdik adam ❤❤❤