- 2,938
- 1,230
- 113
Beyler gözler gdıyor her an uyuyabılırım. Rolling dışı bırakmayın beni uyursam.
kardeş yapacak birşey yok diyorum ya şans adam için allahı var burdai herkes her rollde var he bu arkadaşa da cekilişten cıkıyorsa napalım yani şansı odur aga sitem edilecek konu değil bence yarın sana cıkar olur biterKardeşim benim güzel kardeşim sen bu elemanı tanımıyorsun bütün forumlarda engellendi Bi forumda admin buna küfürü bastı engelledi adam sadece ve sadece rollinglere katılarak yaşamını geçindirmeye çalışıyor foruma bir gram katkısı yok
Adam bi harika dostummmmUlan bazen gülüyorum yorumlarına harbi kahkaha atıyorum vurdumduymazlığı süper değil mi ya
Eyvallah kardeşim benim bu güzel tavsiyen için çok çok teşekkür ediyorum sana.Hepiniz seviliyorsunuz bol şanslar arkadaşlarOoo sıkıntılı bir durum dostum yat dinlen ac bi komedi dizisi izle 2 bölüm keyfin yerine gelir görüşmek üzere
Sen bilirsin ustaMiami maçına bakın dünkü gibi 47.5 acmislar busefer olur mu
Umutun derdi roll bana çıksın derdi değil dostum sorunu burdaki çoğu kisi biliyorkardeş yapacak birşey yok diyorum ya şans adam için allahı var burdai herkes her rollde var he bu arkadaşa da cekilişten cıkıyorsa napalım yani şansı odur aga sitem edilecek konu değil bence yarın sana cıkar olur biter
Ben parasında değilim bu forumda en az ödül alan kişi benimdir zaten çıkmasın bana o sorun değil sen olayı anlamadın boşver knkkardeş yapacak birşey yok diyorum ya şans adam için allahı var burdai herkes her rollde var he bu arkadaşa da cekilişten cıkıyorsa napalım yani şansı odur aga sitem edilecek konu değil bence yarın sana cıkar olur biter
Dedi ve yarın geldi kardesim benim güldürüyosun beni çok yaşaSen bugün son olsun daha da foruma girmem
Yarın ki rollingte görüşmek üzereHerkese hayırlı bayramlar dilerim nice bayramlara
Arada kazandığın paraları yastık altından çıkar sorun kalmazArkadaş şaka yapsak suç yorum yapsak suç
Reis ağlatma biziAllah herkesin yolunu açık etsin