Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mountblade Rolling # 4 Kasa 1100 Hedef 2k 8kisiye 25 TL

mrpunk35

GODOMAN ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,938
1,230
113
Beyler gözler gdıyor her an uyuyabılırım. Rolling dışı bırakmayın beni uyursam.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Kardeşim benim güzel kardeşim :) sen bu elemanı tanımıyorsun bütün forumlarda engellendi Bi forumda admin buna küfürü bastı engelledi adam sadece ve sadece rollinglere katılarak yaşamını geçindirmeye çalışıyor foruma bir gram katkısı yok
kardeş yapacak birşey yok diyorum ya şans adam için allahı var burdai herkes her rollde var he bu arkadaşa da cekilişten cıkıyorsa napalım yani şansı odur aga sitem edilecek konu değil bence yarın sana cıkar olur biter

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Ooo sıkıntılı bir durum dostum yat dinlen ac bi komedi dizisi izle 2 bölüm keyfin yerine gelir görüşmek üzere
Eyvallah kardeşim benim bu güzel tavsiyen için çok çok teşekkür ediyorum sana.Hepiniz seviliyorsunuz bol şanslar arkadaşlar :)

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Arkadaş şaka yapsak suç yorum yapsak suç

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Sen bugün son olsun daha da foruma girmem

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
kardeş yapacak birşey yok diyorum ya şans adam için allahı var burdai herkes her rollde var he bu arkadaşa da cekilişten cıkıyorsa napalım yani şansı odur aga sitem edilecek konu değil bence yarın sana cıkar olur biter
Umutun derdi roll bana çıksın derdi değil dostum sorunu burdaki çoğu kisi biliyor :)

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,060
51,290
113
Ben parasında değilim bu forumda en az ödül alan kişi benimdir zaten :) çıkmasın bana o sorun değil :) sen olayı anlamadın boşver knk

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Allah herkesin yolunu açık etsin

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye