- 108
- 42
- 28
Kanka bak hoşgeldin yazan yere girceksiniz koduYa birisi bana bı ekran görüntüsü atabilirmi rica etsem
Ekli dosyalar
-
48 KB Görüntüleme: 53
Kanka bak hoşgeldin yazan yere girceksiniz koduYa birisi bana bı ekran görüntüsü atabilirmi rica etsem
Onun da taktiği varNe yapmak gerekiyor ayrı ayrı telefon ve işlerden hesap açtım ama bana bı yardımcı olurmusunu
Tamam kankaKardeşim özelden iban attım şimdiden teşekkürler
Üye olurken ulke kodu ne giriyoruzTamam kanka
Eyvallah kardeşim umarım en kısa zamanda paranı alırsınTamam kanka
Eywallah kankam sağolasınEyvallah kardeşim umarım en kısa zamanda paranı alırsın
He tamam çek direk bakiyesi 20 dolar üstünde olan varsa paylaştığım postu tekrar okusunKanka 20 ye sabitledim bıraktım
Kardeş uye olurken ulke kodu hangisini yazdiniz soylermisinizHe tamam çek direk bakiyesi 20 dolar üstünde olan varsa paylaştığım postu tekrar okusun
90 kankaKardeş uye olurken ulke kodu hangisini yazdiniz soylermisiniz
+90 Türkiye kral yavKardeş uye olurken ulke kodu hangisini yazdiniz soylermisiniz
Eleman türk değil galiba ahahahah+90 Türkiye kral yav
Kanka binanca tr den USD ibani nasıl ogreniyorduk baya karışık burasıHe tamam çek direk bakiyesi 20 dolar üstünde olan varsa paylaştığım postu tekrar okusun
,kanka bende aynı şekilde üye oldum herkese atarsan sana bir şey kalmaz gerçiHee dogru kanka hiç aklıma gelmedi sonradan ayiktim direk attım kusuruma bakma para bankama geçsin sana da 500 keş atarım özelden IBAN at
Abi burda hoşgeldin yazmıyorda hoşgeldin yazan yere thesakultah ve Thesakultah ikiside olmuyor diğerleri bosmunkalicakKanka bak hoşgeldin yazan yere girceksiniz kodu
Kanka çek 5 kat çevirdiysenben şimdi 20 dolsr ysptım cekebılırmıykm
Valla dediğinden bişey anlamadım canoAbi burda hoşgeldin yazmıyorda hoşgeldin yazan yere thesakultah ve Thesakultah ikiside olmuyor diğerleri bosmunkalicak
Abi bu ekran görüntüsünde nerede yazıyor hoşgeldin yani abiKanka bak hoşgeldin yazan yere girceksiniz kodu
Hee kanka profilden ayarlara gir orda genel yazıyor üstüne baş assads teklifler yazıyor oraya gir hoşgeldin yazan yere (thesakultah) yaz kankaAbi bu ekran görüntüsünde nerede yazıyor hoşgeldin yani abi
Abi bu ekran görüntüsünde nerede yazıyor hoşgeldin yani abi