Nereye yazarsak yazalım olmuyor dostumBeyler arkadas eksik soylemis kodu ilk ust tarafa yazin sonra alta yazin ekliyor rica ederim
Max çekim ilk başta 20 mi miÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir
Valla bende aynısını yaptım linki baştan atsaydin iyiydi kardo boşuna üye olduk neyse sağlık olsunNeden bişey mi oldu
Kabul etmiyor koduÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir
Kanka çekim yaparken hangi yontemle nasıl cekiyoruzKanka en fazla 15 dakikaya atıyorlar
Altındakine yazıcanOlmuyor
Üye olurken kodu girdinmiOlmuyor