- 818
- 335
- 63
Bos yere uye yaptin bizi at siki seni kod gecersiz
Adam çekimini yapmış ekran görüntüsü atmış hala burada yardımcı olmaya çalışıyor, üzerine bi çok kişiye dağıtım yapıyor gelmiş burada adama dümenci diyorNeyin kafasini yasiyirsunuz kod kabul etmiyo dümenciler sizi
Bana faydasi varmi paylastigi kod gecersizAdam çekimini yapmış ekran görüntüsü atmış hala burada yardımcı olmaya çalışıyor, üzerine bi çok kişiye dağıtım yapıyor gelmiş burada adama dümenci diyor
Uye olamıyorum mail neden kod gelmiyorAlan alıyor kardeş bende alamadım, ama alan alıyor ve çekim yapıyor oku geçmiş mesajları herif burada yararlı bi iş yapmış
Kanka bilmiyorum farklı mail deneUye olamıyorum mail neden kod gelmiyor
Kazancın daim olsun dostum aldık bonusu bakalım çevrim yapabilir miyizÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir
Dostum 10 dolar ödemedi diye yalanmi soyliycem kendileri aradı link attı üye oldum ki bide belge yükledim.Kanka valla onu bunu bilmem de adamlar bana 4800 dolar ödedi 10 dolar için mi seni spamlasinlar demek ki ip yapmışsın
Dm bakarmısınSonradan geldi aklıma kafamı cikeyim
4800 dolar yerine salatalık gönderirler sanaÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir
Bana bonus bulanamdi diyorKazancın daim olsun dostum aldık bonusu bakalım çevrim yapabilir miyiz
Ortadaki hoşgeldin kısmına yazdım verdiBana bonus bulanamdi diyor
Çekim icin kimlik bilgileri veriliyor ve evrak gönderiyorsun yoksa çekim yaptırmıyor .Mail için gmail olmalı Hotmaile gelmez bu 1..
Kayıt esnasında yazılmazsa sonradan yazılan kod eklenmez bu 2
Kyc şartı çekim esnasında sorulabilir kesin bir cevabı yok bu 3.
Kayıt esnasında kodu yazıp da aktif olmayanlar kodu orta bölüme yazmalı bu 4.
Kesinlikle çoklu hesap kabul etmiyolar bu 5.