- 2,104
- 630
- 113
Görünse 2. Kere çekmezdim 2 parça çektim 40-50 diye
Dost para çekme kısmında gözükmez.
Para yatırma kisimina gir bekleyen talep var mi ona bak en üste . Bekliyorsa onay gelmemiştir.
Ard arda cekmeye izin veriyor
Görünse 2. Kere çekmezdim 2 parça çektim 40-50 diye
Onun Bi de kardeşi var burda ceriousNiye ben çok eğleniyorum ya 🤣🤣
Senin taksi parasına ihtiyacın olmaz dost sali günü gecesi zengin olacaksın evi satıp gs ye oyna 😂Taksi parasını verin emanet hazır 🤣
Gelenle Trump towersı satın alcam 🤣Senin taksi parasına ihtiyacın olmaz dost sali günü gecesi zengin olacaksın evi satıp gs ye oyna 😂
Ilk cekımı deıldır dost bılıyodur bnce onuDost para çekme kısmında gözükmez.
Para yatırma kisimina gir bekleyen talep var mi ona bak en üste . Bekliyorsa onay gelmemiştir.
Ard arda cekmeye izin veriyor
Brentford u nasıl unutursun 😂Onun Bi de kardeşi var burda cerious
Efsane ikililer 🤣🤣🤣Onun Bi de kardeşi var burda cerious
Ooo işleri büyütmüşsün dostGelenle Trump towersı satın alcam 🤣
Tekrardan kazancın daim olsun dost takip eden arkadaşları da tebrik ederim herkese hayırlı sabahlar dilerimBeyler 15-20 dakkaya gelmezse uyumam lazım işe gidicem uyanınca en kötü ihtimal gelmiş olur zaten selamlaşırım
Şansın daim olsun kesene bereket olsun her kuponun gelsin umarımBeyler 15-20 dakkaya gelmezse uyumam lazım işe gidicem uyanınca en kötü ihtimal gelmiş olur zaten selamlaşırım
Yat uyu dinlen kanka işe gidiceksen atar bets10 uzun surmezBeyler 15-20 dakkaya gelmezse uyumam lazım işe gidicem uyanınca en kötü ihtimal gelmiş olur zaten selamlaşırım
Tekrardan tebrikler kral kesene bereket kazancın daim olsunBeyler 15-20 dakkaya gelmezse uyumam lazım işe gidicem uyanınca en kötü ihtimal gelmiş olur zaten selamlaşırım
Allaha emanet dostHerkes dağıldı bende yatıyorum o zaman
Geçen onlarla fena kapıstım 🤣Efsane ikililer 🤣🤣🤣
yok be sabah oldu nereyeOlm saat 6 bucuga geliyor lan bizde kaçalım tekrar tebrikler kanka kesene bereket şansın daim olsun