- 35,026
- 15,483
- 113
Ne oldu şimdi bura
Çekim ödendi yazdı ama para gelmemişdi hesabına ama şimdiye kadar gelmesi lazım dostumuz işe gidecegi için uyumak zorunda kaldı ve haklı da işte uyanınca ögreneceğizNe oldu şimdi bura
Kazandı dost son saniye teknik faulleKazandik mi dostlar
Geçende bu arkadaşın konusu vardı aynı sekilÇekim ödendi yazdı ama para gelmemişdi hesabına ama şimdiye kadar gelmesi lazım dostumuz işe gidecegi için uyumak zorunda kaldı ve haklı da işte uyanınca ögreneceğiz
Dost merhabaGeçende bu arkadaşın konusu vardı aynı sekil
Merhaba ridoDost merhaba
Amaçsız 😅Amaç nedır Burada
Araba alacak heralde birşeyler yapıyorAmaç nedır Burada
250k yapmış Rize sayesinde bunu kaybetmiş şimdi geri dönüş vakti dedi geri dönüş yaptı sonra uyudu dün gece öyle gezinirken denk geldim bir daha kimse haber almadı sonucu bilen yazar heraldeBu arkadaşın rollignlerinden ileri zeka seviyem ile birşey anlamadım forum zeka seviyesini de göz önünde bulundurursak ben anlayana kadar en iyisi bu
tamamda takıp edenlere hissemı verıcek adam araba alıcak konudakılere 50 tl atıcak belki 100Araba alacak heralde birşeyler yapıyor
Tanımam etmem kim bu arkadaş bilmiyorum eski nickini tanıyan var mı bilmem ama Antepli olabilir 😅 yada yeni bi Anteplitamamda takıp edenlere hissemı verıcek adam araba alıcak konudakılere 50 tl atıcak belki 100
Ne çektik be şu Anteplilerden 😁😁😁😊Tanımam etmem kim bu arkadaş bilmiyorum eski nickini tanıyan var mı bilmem ama Antepli olabilir 😅 yada yeni bi Antepli
yok anteplı arabayla ısı yok o tefecılerle ısı bu cocuk ıyıydı de suan arabaya kafayı koymus ondan ya motor inidircek yada motoru guclendırmezTanımam etmem kim bu arkadaş bilmiyorum eski nickini tanıyan var mı bilmem ama Antepli olabilir 😅 yada yeni bi Antepli
Bir kaç konusuna denk geldim takip edenleri falan görüyorum da sonucunda kimseye bir şey yazmıyor açık olarak dm den bilemem hani roling açmak amaçsız olur öyle de neyse kendi aralarındayok anteplı arabayla ısı yok o tefecılerle ısı bu cocuk ıyıydı de suan arabaya kafayı koymus ondan ya motor inidircek yada motoru guclendırmez