- 9,339
- 4,312
- 113
1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Kesene bereket reis şansın daim olsun1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Baştan beri buradayız kesene bereket olsun dostum1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Yüreğine gönlüne sağlık kardesim1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Ben sonradan geldim kesene bereket şimdiden1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Kesene bereket dost1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Kesene bereket şimdiden1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
kesene bereket reis bol şanslar1. Dakkdan beri burda olanlar bu begnsın kontrol edeyım dostlar 3—4dosta ulaşalım
Ülkem insanı şaşırtmıyorOmrkrx ağa sen çok mu akıllısın niye begenı atıyorsun da yanı benı uğraştırıyorsun sa,masa saçma
🤣🤣🤣 Burdaydim yorum yazmamış olabilirim niye ugrasiyon reis onu anlamadım çalışıyorum okudum hep 🤣Omrkrx ağa sen çok mu akıllısın niye begenı atıyorsun da yanı benı uğraştırıyorsun sa,masa saçma
hocam kaynak varOmrkrx ağa sen çok mu akıllısın niye begenı atıyorsun da yanı benı uğraştırıyorsun sa,masa saçma
hocam kaynak var
Herkese atsın yav ben istemem 🤣hocam kaynak var
geçmişim seni reisSoyle ekran alıp atsak..kim kaç msjla destek olmuş anlaşılır...iyi kötü uzun soluklu rolde bı gösterge olur..
Ekli dosyayı görüntüle 653308
Gençlik geçer daima ))geçmişim seni reis