- 5,386
- 1,994
- 113
Kardeş o zaman 2-3 saat takip eden adamla senin farkın ne olacak ?Toplasan 10 beğeni yok yap bı krallık yolla hepsine reisss 🥳🤣
Kardeş o zaman 2-3 saat takip eden adamla senin farkın ne olacak ?Toplasan 10 beğeni yok yap bı krallık yolla hepsine reisss 🥳🤣
Gündüz zararı var yoksa dağıtırdı benceToplasan 10 beğeni yok yap bı krallık yolla hepsine reisss 🥳🤣
Senin için diyorum ben bu arkadaşa yolla başkan 🥳Ben istemiyorum olum sen avel misin 🤣
O nerden cikiyor bende merak ettimBenim 75 mesaj var koymuşum 😁😁😁
Bu istememiş halin mi o avel kelimesini sana monte ederim bilesinBen istemiyorum olum sen avel misin 🤣
Neyse iyi geceler diliyorum 🫡Gündüz zararı var yoksa dağıtırdı bence
Dostum biraz uzaklaş buralardan iyi değilsin samimiyim bu konuda hayırlı günler diliyorum 🫡Bu istememiş halin mi o avel kelimesini sana monte ederim bilesin
Ana sayfada konuya gel konu başlığında senin resmin görünüyor ona tıklayınca görünüyorO nerden cikiyor bende merak ettim
Işine bakDostum biraz uzaklaş buralardan iyi değilsin samimiyim bu konuda hayırlı günler diliyorum 🫡
Ben istemiyorum olum sen avel misin 🤣
Sakin beyler,,seher vakti kirmiyak kalpleri...Bu istememiş halin mi o avel kelimesini sana monte ederim bilesin
Hocam kimsenin kalbini kırmam ben biliyorsun adam rahatsız amaSakin beyler,,seher vakti kirmiyak kalpleri...
Heleki barismayi bilmeyenler hiç tartismasin...
Sakin beyler,,seher vakti kirmiyak kalpleri...
Heleki barismayi bilmeyenler hiç tartismasin...
653313[/ATTACH]buldum
Kim rahatsız acaba 🙂Hocam kimsenin kalbini kırmam ben biliyorsun adam rahatsız ama
Gözler bitti be kardesimm...deli gibi sabaha kadar telefon ışığını gözümüze tutuyoruz..hemde saatlerce,,bu iskenceyi düşmanımız bile bize yapmaz@aSiRuH06 ihtiyarladın sen iyice,bende de 76 varmış mesaj 😅
76 .dGözler bitti be kardesimm...deli gibi sabaha kadar telefon ışığını gözümüze tutuyoruz..hemde saatlerce,,bu iskenceyi düşmanımız bile bize yapmaz
Aynen öyle abi hem cepten yiyoruz hem sağlıktan.Gözler bitti be kardesimm...deli gibi sabaha kadar telefon ışığını gözümüze tutuyoruz..hemde saatlerce,,bu iskenceyi düşmanımız bile bize yapmaz