- 12,222
- 4,348
- 113
Var ol kardeşim konu sahbinin bileceği iş neticede, yeter ki gelsin kayıp olmasın dostlar kazanınca da seviniyoruz buradaSinerji ise simdiden hayırlı olsun abi sana 🙂
Var ol kardeşim konu sahbinin bileceği iş neticede, yeter ki gelsin kayıp olmasın dostlar kazanınca da seviniyoruz buradaSinerji ise simdiden hayırlı olsun abi sana 🙂
Özellikle bu maçta olmalı Dost,derbi zatenValla gardaş öyle kuponlar tek golden saçma sapan bir şekilde gidiyor ki ama dediğim gibi Belçika ligini seviyorum tempolu geciyor
Valla dediğin doğru bi ara bi maça 3.5 alt oynamıştım ilk yarı 1-2 bitmişti kapattım yattı diye 5k basmıştım maaşta yeni yatmıştı sinirden başına ağrı girmişti hesaba 5k daha atmıştım siteye yatırmak için girmiştim maç öyle bitmiş 😂 ama Belçika ligi hareketli geçiyo 65 kadar rahat gelmiş olur diyorum maçta hızlı zaten kuponun aklımda Galatasaray maçından beri takip ediyorumValla gardaş öyle kuponlar tek golden saçma sapan bir şekilde gidiyor ki ama dediğim gibi Belçika ligini seviyorum tempolu geciyor
HmmmValla dediğin doğru bi ara bi maça 3.5 alt oynamıştım ilk yarı 1-2 bitmişti kapattım yattı diye 5k basmıştım maaşta yeni yatmıştı sinirden başına ağrı girmişti hesaba 5k daha atmıştım siteye yatırmak için girmiştim maç öyle bitmiş 😂 ama Belçika ligi hareketli geçiyo 65 kadar rahat gelmiş olur diyorum maçta hızlı zaten kuponun aklımda Galatasaray maçından beri takip ediyorum
Evet olurDk 53 1 gol rahat olur