- 12,222
- 4,348
- 113
Bekliyoruz kardeşim bakalım belki de sen kazanmışsindir ya da bir başkasıYok bu abi verir abi sen kazandın büyük ihtimal yeminle gram üzülmedim tebrikler
Bekliyoruz kardeşim bakalım belki de sen kazanmışsindir ya da bir başkasıYok bu abi verir abi sen kazandın büyük ihtimal yeminle gram üzülmedim tebrikler
İlginç siteye ikinci mesajında herkesi tanıdın biz yıllardır bu girdaptan çıkamadık kim iyi kim kötü sen anında çözdunYok bu abi verir abi sen kazandın büyük ihtimal yeminle gram üzülmedim tebrikler
Ben kazandım dost boşuna kimse sahiplenmesi odulumuzuBekliyoruz kardeşim bakalım belki de sen kazanmışsindir ya da bir başkası
Senden değerli mi DostBen kazandım dost boşuna kimse sahiplenmesi odulumuzu
AdammmmSenden değerli mi Dost
🙏🤗Adammmm
Paran varsa agada paşada sensin reis 60 yaşındaki adam 30 yaşındaki adama abi diye seslenir para işte adama herşey yaptırırİlginç siteye ikinci mesajında herkesi tanıdın biz yıllardır bu girdaptan çıkamadık kim iyi kim kötü sen anında çözdun
Aynen öyle dostParan varsa agada paşada sensin reis 60 yaşındaki adam 30 yaşındaki adama abi diye seslenir para işte adama herşey yaptırır
21 yaşındayım 60 ı görürüz umarım 😄Paran varsa agada paşada sensin reis 60 yaşındaki adam 30 yaşındaki adama abi diye seslenir para işte adama herşey yaptırır
Görürsün inşallah kardeşim Allah sevmediği kullarını yanına almazmış eziyet çeksinler falan Kemal Sunal filimin de diyor ya biz kumarcılara bişey olmaz merak etme 😂 her bok var bizde kumar alkol zina varda var yani 😂😂😂21 yaşındayım 60 ı görürüz umarım 😄
Öyle deme be abi bir iddia var oda haftada bir arkadaş ortamı yüzünden ülke ekonomisi parasızlık şehir dışında okuyorum başka bi günahım yokGörürsün inşallah kardeşim Allah sevmediği kullarını yanına almazmış eziyet çeksinler falan Kemal Sunal filimin de diyor ya biz kumarcılara bişey olmaz merak etme 😂 her bok var bizde kumar alkol zina varda var yani 😂😂😂
Daha ne olsun alkol iç zina yap kumar oynama bu kumar var ya adamı vezir de eder rezilde yaşın genç daha bi abi kardeş tavsiyesi benden demesi kurtul bu pislikten neyin var neyin yok alır kardeş benden demesi önce ailenden kaçıyorsun sonra çevrenden sonra sevdiğinden sen kaçmazsan o bırakıp gidiyor zaten yani bi bakıyon kimse yok yanın da cepte para yok borç çok birini ararsın para isticek diye telefonlara bakmazlar bu kumar adamı bu duruma düşürüyor işte eskiden birine telefon açar 10k 20k lazım şu gün vercem derdim tak hesapta şimdi kumar yüzünden kimse yüzümüze bakmıyor resmen al ver al ver millet haklı bıktı herkes kurtar kendini bana bakma bende kumar var alkol var karı kız ortamı var dalga dümen içiyorum daha ne olsunÖyle deme be abi bir iddia var oda haftada bir arkadaş ortamı yüzünden ülke ekonomisi parasızlık şehir dışında okuyorum başka bi günahım yok
Kesene bereket dostHepinize tesekurler dostlar cümleten iyi ve kazançlı bir hafta sonunuz olsun 2 arkadaşa ulaştık babacanlar