Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MrFlankes / 7 Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
7.00

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,435
113
21 yaşındayım 60 ı görürüz umarım 😄
Görürsün inşallah kardeşim Allah sevmediği kullarını yanına almazmış eziyet çeksinler falan Kemal Sunal filimin de diyor ya biz kumarcılara bişey olmaz merak etme 😂 her bok var bizde kumar alkol zina varda var yani 😂😂😂

wrneu00

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
13
8
Görürsün inşallah kardeşim Allah sevmediği kullarını yanına almazmış eziyet çeksinler falan Kemal Sunal filimin de diyor ya biz kumarcılara bişey olmaz merak etme 😂 her bok var bizde kumar alkol zina varda var yani 😂😂😂
Öyle deme be abi bir iddia var oda haftada bir arkadaş ortamı yüzünden ülke ekonomisi parasızlık şehir dışında okuyorum başka bi günahım yok

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,435
113
Öyle deme be abi bir iddia var oda haftada bir arkadaş ortamı yüzünden ülke ekonomisi parasızlık şehir dışında okuyorum başka bi günahım yok
Daha ne olsun alkol iç zina yap kumar oynama bu kumar var ya adamı vezir de eder rezilde yaşın genç daha bi abi kardeş tavsiyesi benden demesi kurtul bu pislikten neyin var neyin yok alır kardeş benden demesi önce ailenden kaçıyorsun sonra çevrenden sonra sevdiğinden sen kaçmazsan o bırakıp gidiyor zaten yani bi bakıyon kimse yok yanın da cepte para yok borç çok birini ararsın para isticek diye telefonlara bakmazlar bu kumar adamı bu duruma düşürüyor işte eskiden birine telefon açar 10k 20k lazım şu gün vercem derdim tak hesapta şimdi kumar yüzünden kimse yüzümüze bakmıyor resmen al ver al ver millet haklı bıktı herkes kurtar kendini bana bakma bende kumar var alkol var karı kız ortamı var dalga dümen içiyorum daha ne olsun