- 33,403
- 14,529
- 113
AdamKazandık mi dostlar
AdamKazandık mi dostlar
mantıklı bence dostBeyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim
Ben asla atmam dost 😁😁Sen de dmn kapat herkes dm atar sana
Dm açmantıklı bence dost
Way anasını bn üye bile ollamadim.hata veriyor yavsak sistemOyuna girdi bunu verdi kardeşim Ekli dosyayı görüntüle 634615
Belli kişiler atmaz zaten sen ben kemik adamlar var burada öyle DM atmayacakBen asla atmam dost 😁😁
Dost numarada yazarsan sevinirimBeyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim
benim açık reis dm
Benide say Muro kardeşBelli kişiler atmaz zaten sen ben kemik adamlar var burada öyle DM atmayacak
Yazamıyorum kapalıbenim açık reis dm
40k falan dimi o para ah ulan hayatımda hiç o kdr param.olmadi 39 oldu ama 40 olmadı 😁Beyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim
Aynen öyle dost arkadaşi tebrik eder sana da bol şanslar dilerimBelli kişiler atmaz zaten sen ben kemik adamlar var burada öyle DM atmayacak
kapalimi yazan var bana dost bir saniyeYazamıyorum kapalı
Seni tanımıyorum😃😃😃Benide say Muro kardeş
rıdo üye olduk Bonus eklendi dedi Bir saattir bununla uğraşıyorum ya deli olacağım yaAynen öyle dost arkadaşi tebrik eder sana da bol şanslar dilerim
Yok reis 4 k para değil yani günlük kupon paramız değil40k falan dimi o para ah ulan hayatımda hiç o kdr param.olmadi 39 oldu ama 40 olmadı 😁
4bin dayı ne 40ı40k falan dimi o para ah ulan hayatımda hiç o kdr param.olmadi 39 oldu ama 40 olmadı 😁
Tanışırız kardeşim her zaman buradayımSeni tanımıyorum😃😃😃
Bnde olamadım tabletten denedim yine olmadı.trye uyelik kapandı bellkideÜye olamıyorum hata veriyor sürekli. Nedenini bilen var mı. Canlı desteğe sordum tarayıcı geçmişi falan dedi yine hata veriyor