- 33,403
- 14,529
- 113
Emin ol ki benle tanışmak istemezsinTanışırız kardeşim her zaman buradayım
Emin ol ki benle tanışmak istemezsinTanışırız kardeşim her zaman buradayım
Muro sana 2,5 dolar verecek hissediyorumrıdo üye olduk Bonus eklendi dedi Bir saattir bununla uğraşıyorum ya deli olacağım ya
He la bu ara kafa gidk 4k nedirki herkes adam cullanmis la.salsinlar adamı.kafami sigim la nasıl hesap yapmisim4bin dayı ne 40ı
Yat uyu allasen 😂
Allah iyiliğini versin kardeşimEmin ol ki benle tanışmak istemezsin
Kimler onlar dostBeyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim
şimdi dene dostYazamıyorum kapalı
Kesinlikle öyle oldu reis bizi biliyon çılgın Türkler 🤣🥳😅Bnde olamadım tabletten denedim yine olmadı.trye uyelik kapandı bellkide
Bro ben error verdim 40 hesap ettim.cayi fazla kaçırmışım bugün 😁Yok reis 4 k para değil yani günlük kupon paramız değil
Eklemedik ki a**** karısıMuro sana 2,5 dolar verecek hissediyorum
Sabahın bu saatlerinde olur öyle şeyler abi 😁He la bu ara kafa gidk 4k nedirki herkes adam cullanmis la.salsinlar adamı.kafami sigim la nasıl hesap yapmisim
Helal lanKim paylaştıysa Allah razı olsun 5.000 TL çektim Ekli dosyayı görüntüle 634619
Dua ile olmaz bu işler ateşle adama inceden biseyler dua karın doyurmuyor 😁Kim paylaştıysa Allah razı olsun 5.000 TL çektim Ekli dosyayı görüntüle 634619
Kardeşim iyi hoşta bilgiler ne böyle ortadaKim paylaştıysa Allah razı olsun 5.000 TL çektim Ekli dosyayı görüntüle 634619
Güzel kazanç. Tebrikler.Kim paylaştıysa Allah razı olsun 5.000 TL çektim Ekli dosyayı görüntüle 634619
nasıl aciyorduk dm yi dostBak böyle gözüküyor kapalı Ekli dosyayı görüntüle 634620
Gizlilikte profile tıkladıktan Sonra gizlilikten açnasıl aciyorduk dm yi dost