makina123 bir markadırmakina123 bir markadır . yazan ilk 5 kisiye 200tl fix yok sadece payco
Valla anlamadım enteresan ben her şeyi 1 saatte halletim çekim dahilOyuna girmeden ki USD yazdım zaten
Makina123makina123 bir markadır . yazan ilk 5 kisiye 200tl fix yok sadece payco
Daha dur Sabah sabah milletemakina123 tescillenmiş bir markadır. Yazan ilk kisiye de 200tl havale
Referans kod olmadan üyelik olmuyor mu kanka5 dakkada onaylanıyor desteğe sor sıkıntı var belgeler yüklenmemiş olabilir
makina123 tescillenmişmakina123 tescillenmiş bir markadır. Yazan ilk kisiye de 200tl havale
Vay arkadaş ya ben Üye oldum eklendi dedi dolara çevir falan dedi çevirdik hiçbir b** yok oyunun içindeTürkiye'den üyelikler yasaklanmış VPN le mi oldunuz
Biz haketmedik öylemi eyvallah reisBeyler 7 kişiye yazdım geri kalan hakkını helal etsin kusura bakmayın çok bolersek o para kimseye yaramaz
Bence de kapattılarBnde olamadım tabletten denedim yine olmadı.trye uyelik kapandı bellkide
Şans yok bize denk geldi yüzümüz gülmedi ki hiçbir yerde zatenValla anlamadım enteresan ben her şeyi 1 saatte halletim çekim dahil
kesene bereket dostBeyler 7 kişiye yazdım geri kalan hakkını helal etsin kusura bakmayın çok bolersek o para kimseye yaramaz
tebrikler kardeşim yazdıgın icin. Özelden iban at 200tl atacam 2 tl kesiyor yalnızmakina123 tescillenmiş
Vay arkadaş ya ben Üye oldum eklendi dedi dolara çevir falan dedi çevirdik hiçbir b** yok oyunun içinde
Üye olmaya çalışınca uyarı veriyor zaten ülkenizde üyelikler yasaklanmıştır diyeBence de kapattılar
T USDT Buna mı çeviriyoruzValla anlamadım enteresan ben her şeyi 1 saatte halletim çekim dahil