knka bana bi söyle hele bu sokağa çıkma yasağı varken nasıl yatırım alıyor bu bazı siteler atmdenMister James parayı çekip alkol almaya gitti
Gardas engellediğin kişiler komu açtığında yorum yapabiliyormu yoksa sadece sana msjimi gonderemiyor?Mister James parayı çekip alkol almaya gitti
Evine yakındır atmknka bana bi söyle hele bu sokağa çıkma yasağı varken nasıl yatırım alıyor bu bazı siteler atmden
Şirketin içine atm kurduruyorlar kankaknka bana bi söyle hele bu sokağa çıkma yasağı varken nasıl yatırım alıyor bu bazı siteler atmden
yine basladı senaryolar parayamı merak ediyoruz jamesi miUyuya kalmista olabilir
konuna yazabilir diye biliyorumGardas engellediğin kişiler komu açtığında yorum yapabiliyormu yoksa sadece sana msjimi gonderemiyor?
Reis ahahah.Wonnn tebrikler won başarılarının devamını dilerim geçmiş olsun canın sağolsun varlığın yeter
Kanka ekmek almaya çıktım üstümde para yoktu ATM'den para çekmeye geldim budurknka bana bi söyle hele bu sokağa çıkma yasağı varken nasıl yatırım alıyor bu bazı siteler atmden
Öyle kayboluyor o, ilk adımdan sonra da gitmişti, gelir geri.Mister James nerelerde
Adam sigara yakıp yorumları izliyor şuanÖyle kayboluyor o, ilk adımdan sonra da gitmişti, gelir geri.
Polis cevabı orduya mi ekmek aliyon o paralar nedirKanka ekmek almaya çıktım üstümde para yoktu ATM'den para çekmeye geldim budur
Belki peder çalışkanPolis cevabı orduya mi ekmek aliyon o paralar nedir
Açtığın konunun altına yorum yazabiliyorlar, çekiliş başlığımın altına o şekilde gelen olmuştuGardas engellediğin kişiler komu açtığında yorum yapabiliyormu yoksa sadece sana msjimi gonderemiyor?
Ahajsjjxjcjss kanka varsayım yaptımPolis cevabı orduya mi ekmek aliyon o paralar nedir
Kanka bu islwr bir kisi de bitmiyor bence yanlis anlamada motor da saglam olmasi lazim ordu içinBelki peder çalışkan
Bende kankaAhajsjjxjcjss kanka varsayım yaptım