Gerçi engellerinden sonra adamlık varsa gelip de yorum yapmazAçtığın konunun altına yorum yazabiliyorlar, çekiliş başlığımın altına o şekilde gelen olmuştu
Arkada da Godfather müziği çaliyordur. Bazıları bugün uyumasın, uyandıklarında yanlarında at kafası bulabilirler.Adam sigara yakıp yorumları izliyor şuan
engellendiğini nerden anlicak reisGerçi engellerinden sonra adamlık varsa gelip de yorum yapmaz
valla bilmiyorum açık açık söylerim ozaman seni engelliyorum diyeengellendiğini nerden anlicak reis
ben geçen gün düşündüm dükkan falan açmıştır diye ev kirasıymış demek kiReis24 1 haftada rollinglerden ev kirasını kaldırdı yeni hedefi araba
Wonnnnnn tebrikler kupon won Mercedes benz wonnn
İşte bir tartışma sonucu engellemediysen, engellediğinden haberi olmayacağı için gelebiliyor öyle.Gerçi engellerinden sonra adamlık varsa gelip de yorum yapmaz
O adam köşeyi döndü biz hala cekilis ciksin derdindeyiz adaletini s... dünyaReis24 1 haftada rollinglerden ev kirasını kaldırdı yeni hedefi araba
Ben güzel bi temizlik yapacam gardas bizaat da tek tek msj atıp söyleyecemYıne kim kimi engelledi
İddaa bayii açsa da biz de rahat etsek.ben geçen gün düşündüm dükkan falan açmıştır diye ev kirasıymış demek ki
diğer forumlarda hep aynı kişilere ödül çıkıyor diye küfrediyordu şimdi bu forumda hep ona ödül çıkıyorReis24 1 haftada rollinglerden ev kirasını kaldırdı yeni hedefi araba
Bizde direk söyleriz gardas sorun yokİşte bir tartışma sonucu engellemediysen, engellediğinden haberi olmayacağı için gelebiliyor öyle.
Kanka ahahahİddaa bayii açsa da biz de rahat etsek.
Bu da bizim forumun kadersizliği...diğer forumlarda hep aynı kişilere ödül çıkıyor diye küfrediyordu şimdi bu forumda hep ona ödül çıkıyor