Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mrjames3546 Kasa 858 Hedef 3K 5/30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Sağol kardeşim gece ben bu mesajdan öncesi çekilişe alırım demiştim dostum çekiliş yapıp o mesajdan öncesini ekler misin sana zahmet çekiliş sonucunu atarsin buraya ona gore kazananlar sana papara atsin ben sana yollarım sende arkadaşlara atarsin
Listeyi cikartayim o zaman bakayim

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Sağol kardeşim gece ben bu mesajdan öncesi çekilişe alırım demiştim dostum çekiliş yapıp o mesajdan öncesini ekler misin sana zahmet çekiliş sonucunu atarsin buraya ona gore kazananlar sana papara atsin ben sana yollarım sende arkadaşlara atarsin
Tebrik ederim herşeyden önce sözünde durdugun için

mrjames3546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
492
336
63
Bana kalsa vereceğim kişiler belli kim takip etti biliyorum ama çekiliş dedik sözümüzden dönmeyelim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,570
15,601
113
Bu saatten sonra bu roling tat vermez zaten.senin buraya geldiğinde insanlardan bi Özür dilemen lazımdı .sen böyle yaparsan tabi herkes öyle düşünür .buna ortam sağlayan sensin .kimseyi suçlama burda hakkında yazan herkes hakli.insanları saatlerce bekletip gidemezsin. Uyuyamikaldin gelirsin beyler uyuyakaldim insanlık hali eyvallah. Ama kimseye hakkında yorum yaptı diye kizamazsin. Bu yorumlara ortam veren sensin
Kardeşim bak ben olsam bende söylenirim ama bir açıklama beklerim gelmezse istediğin lafı söyle amenna
Bu kadar insan saatlerce bekletip uyuyakaldim diosan madem sabah geldiğinde ilk mesajın beyler uyuyakaldim k bakmayın dersin.kim yorum yaptiysa hakkında o insanlar durduk yere yorum yapmadı daha önce başlarına geldiği için kime guvenecegini sapitti insanlar. Sende buna ortam hazirladin. İnsanları suçlama hakkın yok .yorum yapanlara kizamazsin. .ayrıca ben zaten katilmadim bilgin olsun.

mrjames3546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
492
336
63
@oridevo kardeşim boşver çekilişi totem yapanlara bak onlardan 5 kişiye verelim 5ten fazlaysa çekiliş yaparsın senin vicdanına kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...