- 8,351
- 3,194
- 113
Kank 2. Talihli sen olmalisin bence@oridevo baz alınacak mesaj bu kanka.
Kank 2. Talihli sen olmalisin bence@oridevo baz alınacak mesaj bu kanka.
Yok ağa 5den fazlaysa çekiliş yap dedim zatenBak bende katilmadim .ama gecmise baktim 10 kisi kar takip eden maclari . Çekiliş yapmdan secersen yine mevzu olur
Tam 6 kişi bastan sonuna kadar ilk kupondan sona kadar takip eden kardeşim ben şehidin tek tek..Kank 2. Talihli sen olmalisin bence
Ne kadar totemleyen varsa eklensin işte beyav, ben zaten demin Ganilost'tan aldım bir şeyler onu arttırmaya çalışıyorum.Kank 2. Talihli sen olmalisin bence
6 kişi vardı sadece kardesimKank 2. Talihli sen olmalisin bence
Kanka aen tutuyor dun en bastan beri olanlari atsaba buraya yeniden6 kişi vardı sadece kardesim
Bak para senin ama bak 6 7 kisi diyolar .hepsine 20 ser tl at sorun kalmasin. Papara limitini dusunuyodands bi arkadasa atarsin o dagitim yaparYok ağa 5den fazlaysa çekiliş yap dedim zaten
Vallah buesa guvenilexek adam bulmakta zor agaBak para senin ama bak 6 7 kisi diyolar .hepsine 20 ser tl at sorun kalmasin. Papara limitini dusunuyodands bi arkadasa atarsin o dagitim yapar
Kanka sende olab liste en doğrusu niye atmiyorsub buraya adam daha simdi gelmis admib yapsın diyor oda biliyor begenenlerdeb cekecek bir umut bana çıkar hesabinda herkes6 kişi vardı sadece kardesim
Kardesim sen bir erhan 2 orivedo 3Kanka sende olab liste en doğrusu niye atmiyorsub buraya adam daha simdi gelmis admib yapsın diyor oda biliyor begenenlerdeb cekecek bir umut bana çıkar hesabinda herkes