Bayram birde tatilde olabilieAcmazlar bu saatte
Bayram birde tatilde olabilieAcmazlar bu saatte
8 saat gardasimUlan bu cmtnin aq çekimi kaç saat sürüyor banka hesabına bilen varmı dostlar
Müneccin mübarekAdamsın . Senin soyadin gultiken dimi.
kanka sana büyük ödül ciktiBıde ben hiko 7 ddd
Ahahahaha bro valla baya dağıttım başka zamana artık gece seni roll noldu bir kac kupona baktım da kanka cok mac yaziyorsun tekli oynasan 1.5k rahat 5k olurBıde ben hiko 7 ddd
KonuşuruzAhahahaha bro valla baya dağıttım başka zamana artık gece seni roll noldu bir kac kupona baktım da kanka cok mac yaziyorsun tekli oynasan 1.5k rahat 5k olur
Söyledik ama dinletemedim kendi kendini yaktı resmenKonuşuruz
Anlaşmalı bankalarla 1 dakika içinde geçiyor dost ben garanti ye veririm hep 1 dk sürmedi hiçYav 1 saate yakındır çekim düşmedi hesabıma
Acaba mesai yok diyemi reis geç surduAnlaşmalı bankalarla 1 dakika içinde geçiyor dost ben garanti ye veririm hep 1 dk sürmedi hiç
OlabilirAcaba mesai yok diyemi reis geç surdu
Msj attım bak biOlabilir
Reis Kuveyt verdim çekimiAnlaşmalı bankalarla 1 dakika içinde geçiyor dost ben garanti ye veririm hep 1 dk sürmedi hiç
Anlaşmalı bankalar anında diğer bankalar eft saatleri içersinde merkez bankası üzerinden .kuveyt Türk var mı bakayım dostReis Kuveyt verdim çekimi
Dost baktım şimdi Kuveyt yok eft ile gelebilir sana .ziraat vakıf garanti PTT finansReis Kuveyt verdim çekimi