@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Kardeşim sana da atacağımCikmadi sansima
Kesene bereket dostum emeğine sağlık@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Eline yüreğine sağlık teşekkür ederiz kesene bereket.@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Bi tek ben yokum 9 kisiden 8 odul aldi ahahah@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Aga sana da ben atacağım seni de aldım yaniBi tek ben yokum 9 kisiden 8 odul aldi ahahah
Oooo çekilişte çıkmasak da bayram şekeri diyorsun, eyvallah başkan, çok sağol...@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Teşekkürler başkanımKardeşim sana da atacağım
Ben sana yazdım kardesimSana mı yazalım dostum paparaları
Sana vermesine cok sevindim cıkmadın diye üzümüştüm vallaAdam en sonunda "tamam mk hepinize dağıtıyorum, gelin" noktasına geldi, helal olsun bize...