- 12,682
- 2,392
- 113
0 3 futbol gitti
Yapiyim mi bana kizmaz dfdfBeşiktaş'ı etiketleyip sen bir hokkabazsın yazan ilk iki değerli dostuma şans mangizi atacağım.
Canin sagolsun değerli dostumEglencenize bakın,seviyorum sizleri 🤠🌹
Pirlo sana dokunacak darlanmaCanin sagolsun değerli dostum
@Beşiktaş sen bir hokkabazssinPirlo sana dokunacak darlanma
Kozarmiyim sino ya yaz sen al paranı dostYapiyim mi bana kizmaz dfdf
1K kazandın dm@Beşiktaş sen bir hokkabazssin
Şansın daim olsun dostum🙏1K kazandın dm
Sen birine 1 k atsan bir hafta uykusuz gezersin dost1K kazandın dm
Beşiktaş'ım kazandı dost güzel korner çıktı sagolsunlar ikide gol atsalardi daha güzel olacaktı ama olsun Sivas'a 250 TL bastım bjk yensin diyeŞansın daim olsun dostum🙏
🥺🥺🥺Beşiktaş'ım kazandı dost güzel korner çıktı sagolsunlar ikide gol atsalardi daha güzel olacaktı ama olsun Sivas'a 250 TL bastım bjk yensin diye
Ben senin gibi değilim isim vermem 🤠😉Sen birine 1 k atsan bir hafta uykusuz gezersin dost
Osuruk 1K attığım 3 insan sayarım sana daha bana yazmiycaksan.İssizlik maaşını al sen,beni etiketleyip durma.Sen birine 1 k atsan bir hafta uykusuz gezersin dost
@Beşiktaş sen bir hokkabaz sınBeşiktaş'ı etiketleyip sen bir hokkabazsın yazan ilk iki değerli dostuma şans mangizi atacağım.
Geçen gün bana 100k agit attıSen birine 1 k atsan bir hafta uykusuz gezersin dost
Al dost paranı@Beşiktaş sen bir hokkabaz sın
O yüz k yi rüyasında gorurGeçen gün bana 100k agit attı
Sen kendine dedin diye dedim bende yukarda reis yanlış anlaşılmasın parayla hakaret etmeyiz kimseyeAl dost paranı