- 34,899
- 15,427
- 113
Ne oluyor burada FeroO yüz k yi rüyasında gorur
Ne oluyor burada FeroO yüz k yi rüyasında gorur
Senin canını yerim dost yazın tabi dostSen kendine dedin diye dedim bende yukarda reis yanlış anlaşılmasın parayla hakaret etmeyiz kimseye
Beşiktaş sen bir hokkabazssin yazan herkese sans parası atıyor dostumuzNe oluyor burada Fero
Hayatta yazmam isterse 5000 atsınBeşiktaş sen bir hokkabazssin yazan herkese sans parası atıyor dostumuz
Geçen sırf senin için Trabzon'a verdim Sivas'a yenildi toparla şu takımı dost olmuyor böyleSen kendine dedin diye dedim bende yukarda reis yanlış anlaşılmasın parayla hakaret etmeyiz kimseye
Adamın bı rolüne bı yorum yaptım.daha Kupon gelmeden hemen ödül artı hakkını yemeyelimO yüz k yi rüyasında gorur
Ben rakiplere verip kazanıyorum sen yanlış yoldasınGeçen sırf senin için Trabzon'a verdim Sivas'a yenildi toparla şu takımı dost olmuyor böyle
Şansın bol olsun dost dağıtan adamları severim benAdamın bı rolüne bı yorum yaptım.daha Kupon gelmeden hemen ödül artı hakkını yemeyelim
Simdimi soyler insan bunuBen rakiplere verip kazanıyorum sen yanlış yoldasın
Yarın kupa maçı var yine kaybederSimdimi soyler insan bunu
Rakibe verelim o zaman bugün sifr Beşiktaş kazandın diye 12 orandan 250 attım Sivas'aYarın kupa maçı var yine kaybeder
Çöpe atmışsın 250'yi bana gönderseydinRakibe verelim o zaman bugün sifr Beşiktaş kazandın diye 12 orandan 250 attım Sivas'a