- 15,926
- 6,343
- 113
Uzman benimde çok knka da torpil sokmaya çalışıyorum vallaTanıdığım çok. Gorusturebilirim
Uzman benimde çok knka da torpil sokmaya çalışıyorum vallaTanıdığım çok. Gorusturebilirim
Bol şans o zaman ama torpil baya geçiyor.Uzman benimde çok knka da torpil sokmaya çalışıyorum valla
Adalet bakan yardımcısı benim akrabam ramazan can onun yanına gidicemBol şans o zaman ama torpil baya geçiyor.
Girsek ne olur aga 2017 de kahpe binbaşı heyet başkanı kasimpasa askeri hastanede heyet başkanı artık yuzde90 paralelciydi yalandan vermedi raporu bıraktı isde yukarıda detayli anlattim kadire alıntı yapip darbeden sonrada kapandı zaten kasimpasa askeriSınava giren dostlarım ,abim vs yanlış anlasilmasin
Boy 164 imişGirsek ne olur aga 2017 de kahpe binbaşı heyet başkanı kasimpasa askeri hastanede heyet başkanı artık yuzde90 paralelciydi yalandan vermedi raporu bıraktı isde yukarıda detayli anlattim kadire alıntı yapip darbeden sonrada kapandı zaten kasimpasa askeri
Dediğim gibi işte aynen agaBoy 164 imiş
Sıkarım😂Eline içinde tek kurşun olan silah verip makarayı çeviriyorlar vatanını seviyosan kafana dayayıp tetige basıyosun patlamassa sınavı geçiyosun ..
bekçilik için girmiştim 4 sene oluyor sadece 1 2 dk falan sürdü dayın falan yoksa boşuna girme %99 almazlarSelamın aleyküm arkadaşlar ayın 31 inde ankara mamakta uzman cavuş için mülakatım var mülakata girecek olan var mı ? Daha önce giren oldu mu ? Nasıl oluyor bu mülakatlar bilgisi olan varsa sevinirim
Ramazan can ile konuşcam akraba bi işe yarasınbekçilik için girmiştim 4 sene oluyor sadece 1 2 dk falan sürdü dayın falan yoksa boşuna girme %99 almazlar
şaka yapmıyorum bu arada 2 dk bile sürmedi mülakat bir çok kişinin de öyle oldu alacağını adamı beklettiler ama hep birazRamazan can ile konuşcam akraba bi işe yarasın
Ya işte torpil şart ya torpil olunca acaba sözlü milakat vs nasıl oluyırşaka yapmıyorum bu arada 2 dk bile sürmedi mülakat bir çok kişinin de öyle oldu alacağını adamı beklettiler ama hep biraz
zaten tek girdiğin için yalandan o senin neyin oluyor muhabbetine girer en fazla ya da gerek yok bişey demene hayırlı olsuın der geçer sanırımYa işte torpil şart ya torpil olunca acaba sözlü milakat vs nasıl oluyır
Ramazan canla konuştum bilgileri at dedi attım bakalımzaten tek girdiğin için yalandan o senin neyin oluyor muhabbetine girer en fazla ya da gerek yok bişey demene hayırlı olsuın der geçer sanırım
Tam teşekküllü hastaneden alacaksın yanlış hatırlamıyorsam 12 farklı doktora görüneceksin.Tek heyet sağlık raporunu sağlık ocağından mı alıyonuz