- 28,369
- 27,566
- 113
Sağlık olsun dost
Aynen ya çıldrdm resmenSerbest bile atamıyor belcıka
Kesene bereket dostarkadaşlar kaybettik ama 300tl dağıtmaya ayırdım zaten kupon yatsa bile boş geçmesin bugünün şansına birde ilk rol olduğu icin
Sen nasıl takdir edersen dost 2. Roll güzel olur umarım senin adınaarkadaşlar kaybettik ama 300tl dağıtmaya ayırdım zaten kupon yatsa bile boş geçmesin bugünün şansına birde ilk rol olduğu icin
İnşallah gönlünce olur dostumarkadaşlar kaybettik ama 300tl dağıtmaya ayırdım zaten kupon yatsa bile boş geçmesin bugünün şansına birde ilk rol olduğu icin
Nasıl yani anlamadımarkadaşlar kaybettik ama 300tl dağıtmaya ayırdım zaten kupon yatsa bile boş geçmesin bugünün şansına birde ilk rol olduğu icin
hiç zorlama bencede ustamne dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
Takdir senin dost içinden geldiği gibi hareket etne dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
Valla sen nasıl istersen dostne dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
Valla dostum çok iyi olur ama zararı çıkartalım bncene dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
bir kupon daha giderse sıkıntı o zamanValla dostum çok iyi olur ama zararı çıkartalım bnce
zararı cıkar barı dost gecmiş olsunValla dostum çok iyi olur ama zararı çıkartalım bnce
dost Bi daha denene dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim