- 23,696
- 20,083
- 113
Ama eğer zararda değilsen boşuna oynayıp riske atma derim xarar varsa eğer oyna gitsin derimne dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
Ama eğer zararda değilsen boşuna oynayıp riske atma derim xarar varsa eğer oyna gitsin derimne dersiniz isterseniz bitirebiliriz 6 arkadaşa ödüllerini verebilirim
Aynen zarardaysan oyna 6 kişi ölsün gebersin sorun değil 😆😆Ama eğer zararda değilsen boşuna oynayıp riske atma derim xarar varsa eğer oyna gitsin derim
İnce dusuncen için tskrler kardeş şansın bol olsun umarım kazanirsinarkadaşlar kaybettik ama 300tl dağıtmaya ayırdım zaten kupon yatsa bile boş geçmesin bugünün şansına birde ilk rol olduğu icin
bizi ne ölüme yolladın dost adam zararı cıkartsın dedık ama kazansın bizde yaşayalımAynen zarardaysan oyna 6 kişi ölsün gebersin sorun değil 😆😆
yok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorumAma eğer zararda değilsen boşuna oynayıp riske atma derim xarar varsa eğer oyna gitsin derim
Yok dostum şaka yapıyorum kendimizde öldürdüm sonuçta 😆bizi ne ölüme yolladın dost adam zararı cıkartsın dedık ama kazansın bizde yaşayalım
eyvallah kardeşimİnce dusuncen için tskrler kardeş şansın bol olsun umarım kazanirsin
zaten onu 6 kişi için kafanda öyle oluşturmuştun hocam kayıpsız kazanmış gibi olur kalanlayok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorum
Dost acele etme düşün kimsenin gazınada gelme içinden geldiği gibi hareket et lütfenyok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorum
gönlunce olsun ama dıkat lı oyna kazan kardeşim ödul önemsiz kazan da sen bayram bayram parasız kalmAyok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorum
O zaman dostum roll bu çünkü takip eden yollamak istediklerine yolla helal olsun sana Kesene bereket şimdidenyok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorum
Kazancın daim olsun dost eğer zarar yoksa o zaman dağıtım yap bence zaten gece maç var kime çıkarsa geceye kupon oynar büyük ihtimalle 😄yok kardeşim para etkinlikten çekilişten geldi problem yok ben istiyorum ki daha çok arkadaşa verelim ilk roll olduğu için bunu çok istiyorum
PAtlat bi tane daha dost getiririz sinerjiylebir maçlara tekrar bakayım dostluk maçları satmıyor beni ama bir bakalım
bol şans diliyorum bir cekilişte bu gun biz alalım hiç almadımbir maçlara tekrar bakayım dostluk maçları satmıyor beni ama bir bakalım
Rolling de çekiliş yapılmıyor galiba ama emin değilim çekiliş yoksa gönlünden geçen 6 kişiye ulaşırsın zaten dmden çekiliş varsa da adminler yapar zatenbir maçlara tekrar bakayım dostluk maçları satmıyor beni ama bir bakalım
acele etmeden oyna dost kazan senbir maçlara tekrar bakayım dostluk maçları satmıyor beni ama bir bakalım
- Gelirse çekiliş ve Rolling etkinliklerinden ödül kazanmak için minimum 500 mesajınız olması gerekmekteir. 500 mesajın altı çekilişe alınmayacaktır.Rolling de çekiliş yapılmıyor galiba ama emin değilim çekiliş yoksa gönlünden geçen 6 kişiye ulaşırsın zaten dmden çekiliş varsa da adminler yapar zaten