- 19,122
- 5,837
- 113
Union ft lose malesef 😔🙏
mendil açtim cami avlusundan selamlar artik kim ne atarsa bira olur sigara olur boş geçmeyelim 🤓 🤦♂️Saygılar dost kafamız güzel mi Efes hazır mı ?
Az çok demeyelim boş gecmeyelimmendil açtim cami avlusundan selamlar artik kim ne atarsa bira olur sigara olur boş geçmeyelim 🤓 🤦♂️
Ah ah şimdi ne maçlar var yapardık güzel bir rolYine olmadı be ulan beşiktaş lı kardom bugün pusula 30 fş aldım 1450 tl yaptım salak gibi çekemedim 0 landı şans yok
Sorma beAh ah şimdi ne maçlar var yapardık güzel bir rol
Sorma beAh ah şimdi ne maçlar var yapardık güzel bir rol
Bol bol şansArtık olsun
Birde 3 lahmacun yerdik ah ahAh ah şimdi ne maçlar var yapardık güzel bir rol
dürüm daha ucuz olur lahmacun şuan hepimize lüxBirde 3 lahmacun yerdik ah ah
Yattı be reis 😪🙂😪🙂😪😪🙂😪😪😪🙂😪😪🙂🙂😪😪🙂😪🙂😪🙂🙂😪🙂😪😪🙂😔😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔🙂😔😪😔😪😔🙂😔😪😔😪😔😪😔🙂😔😪😔😪😔😔😪😔😪😔😔😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔🙂😔Bol bol şans
Yıllardır hayalini kuruyorum 3 lahmacun be 😔😪😔😪😪😔😪😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪dürüm daha ucuz olur lahmacun şuan hepimize lüx
10 dk yeterdi bize@KUMARBAZ1982 dost şu kuponu 15 dakika erken atsan içinden geçerdik ama sağlık olsun dost umarım katlarsin tekrar kasani
Bak la terbiyesize 1 de değil 3 diyorYıllardır hayalini kuruyorum 3 lahmacun be 😔😪😔😪😪😔😪😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪
4 tü sana yazdığım da 3e düştüm 2 ayda nabayım yakında 1 derim 😔😔😔Bak la terbiyesize 1 de değil 3 diyor
Bonus felan da yokguzel maçlarda var ama para yok
sana söz 3 lahmacun para kazanirsam hatirlat kasa yaparsam fln 3 lahmacun sozun vardi yazYıllardır hayalini kuruyorum 3 lahmacun be 😔😪😔😪😪😔😪😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪😔😪
Para olmadığı icin maçlar güzel geliyor gözümüzeguzel maçlarda var ama para yok