- 19,122
- 5,837
- 113
@KUMARBAZ1982 deneme bonusu varmı 500 tl deneme olsa 2k yapsak 500 çeksek
Bende hatırlatayım misana söz 3 lahmacun para kazanirsam hatirlat kasa yaparsam fln 3 lahmacun sozun vardi yaz
Ss alındı dost kızma 😔sana söz 3 lahmacun para kazanirsam hatirlat kasa yaparsam fln 3 lahmacun sozun vardi yaz
Sana 5 anca yeter be dostBende hatırlatayım mi
aynn valla vir rekorbetden 100 spin aldim 3 kat 1.40 cevrimi var sporda sirf kaybetmiyim diye 1.40 tek mac 3 kupon yaptim hepsi kaybetti tirnaklarimi kemiriyorum sinirden kemirgen oldumBonus felan da yok
Ben lahmacunu genelde bodrum tarafında yiyorum tanesi 1ksana söz 3 lahmacun para kazanirsam hatirlat kasa yaparsam fln 3 lahmacun sozun vardi yaz
sözümü tutmadigim gorulmemiştir. sadece hatirlat param olursa yani kasam olursa etkinlik fln yapiyorm zaten parayi bulmamiz lazim once tane tane sigara iciyorm bak efkarlandirdin 1 tane daha gittiSs alındı dost kızma 😔
3 günden beri oynamadım damarlarım kaldırmıyor artık. Dün 20 rol takip ettik gittik 1 tane Emrah reis yaptı oda başarılı oldu ona katılmadık 😔aynn valla vir rekorbetden 100 spin aldim 3 kat 1.40 cevrimi var sporda sirf kaybetmiyim diye 1.40 tek mac 3 kupon yaptim hepsi kaybetti tirnaklarimi kemiriyorum sinirden kemirgen oldum
Valla son 2 paket kaldı 2 gün içinde Bi 500 600 bulursam 6 7 tane daha alıcam sigarasözümü tutmadigim gorulmemiştir. sadece hatirlat param olursa yani kasam olursa etkinlik fln yapiyorm zaten parayi bulmamiz lazim once tane tane sigara iciyorm bak efkarlandirdin 1 tane daha gitti
Ne varki ordaPara ayarlayabilseydik şu livonun spinlerini alırdık
O evin bodrumudur dost sana Bitez yalısı gibi geliyordurBen lahmacunu genelde bodrum tarafında yiyorum tanesi 1k
2k çekerdin Ordan Misss gibiPara ayarlayabilseydik şu livonun spinlerini alırdık
öööh bende 1 k ya lahmacun yiyecek ağiz yok yersem ağiz olsa çikaracak göt yok 😁 😁 😁Ben lahmacunu genelde bodrum tarafında yiyorum tanesi 1k
250spin 2 TL'den dostNe varki orda
Tokide oturuyorum dost herşey ortak bodrum da ortakO evin bodrumudur dost sana Bitez yalısı gibi geliyordur
Çıkar çıkarda nasıl çıkaröööh bende 1 k ya lahmacun yiyecek ağiz yok yersem ağiz olsa çikaracak göt yok 😁 😁 😁
At çevirelim 😀😀250spin 2 TL'den dost
beni rol takipden soğuttu bağzı arkadaşlar o sebeple acimdan ölsem (şuanki gibi ) takip etmiyorum Rolll mesleğini icra eden arkadaşlar var ben pıçaklanmakdan korkuyorm takip etmiyorm rolleri3 günden beri oynamadım damarlarım kaldırmıyor artık. Dün 20 rol takip ettik gittik 1 tane Emrah reis yaptı oda başarılı oldu ona katılmadık 😔