- 35,369
- 15,646
- 113
Sıkma canını yapacak hiçbir şey yok şu anAmk şerbet atış atamayan basketçiyi kelle hariç 23 şant negro sokucan çıldırdım amk yaa
Sıkma canını yapacak hiçbir şey yok şu anAmk şerbet atış atamayan basketçiyi kelle hariç 23 şant negro sokucan çıldırdım amk yaa
Olmadı maalesef renktasim@Gfbridvan1907 @Muroo1988 ridom murom noldu bura simdi
Ulan ya neye el atsak elimizde kaliyorOlmadı maalesef renktasim
Şans yok 1 5 k lazımya yarına mUlan ya neye el atsak elimizde kaliyor
Hayır olsun murom ödememi varŞans yok 1 5 k lazımya yarına m
Adliyeye yatırmam lazım bir buçukHayır olsun murom ödememi var
Ust üste geliyor herşeyAdliyeye yatırmam lazım bir buçuk
Olmadı murom şerefsizlere denk geldikAdliyeye yatırmam lazım bir buçuk
Yok la Apo ona takılmıyorum kot bakınıyorum ya bir şekil yapacağım ya sonuna kadar kovalayacağımOlmadı murom şerefsizlere denk geldik
Hayırlısı muro bende bakayım senin içinYok la Apo ona takılmıyorum kot bakınıyorum ya bir şekil yapacağım ya sonuna kadar kovalayacağım
Şimdi sizce bu sansizlikmiydi ? Şans miydi ?Yok la Apo ona takılmıyorum kot bakınıyorum ya bir şekil yapacağım ya sonuna kadar kovalayacağım
Evet200 1200 yapmak büyük sansti bence
Şimdi bir site çıksa size 1200 lira bonus verse cevrimsiz şartsız direk çek dese sevinmezmisin
2000 de yapıyorduk ama son 50 saniye var 2 sayı lazım 2 atış kaçırıp kalan sürede potaya gitmemeleri200 1200 yapmak büyük sansti bence
Yine kanaat etmezsiniz bence 200 u 2 k yapmış adamız bunu niye 5 yapmayalım hissi2000 de yapıyorduk ama son 50 saniye var 2 sayı lazım 2 atış kaçırıp kalan sürede potaya gitmemeleri
Sevinçten havaya uçarım büyük bir para değil ama 1300 lira mı eksik kalıyor bir buçuk lira ihtiyaçŞimdi bir site çıksa size 1200 lira bonus verse cevrimsiz şartsız direk çek dese sevinmezmisin
Vallahi ben ederimYine kanaat etmezsiniz bence 200 u 2 k yapmış adamız bunu niye 5 yapmayalım hissi