- 7,792
- 5,081
- 113
Onun şimdi dili şişmiştir gelince saplamaya devam ederBan devam mı eder 😅
Onun şimdi dili şişmiştir gelince saplamaya devam ederBan devam mı eder 😅
A.s agacim benim can kardesim muromm kurban olduğum hg
Agacim sen kendini niye yakıyon boş beleş değmeyen biri için o gidecek az kaldı sabirO buradan gitmezse bir daha bu forma gelmiyorum komple ban at shellac reis
Hoş bulduk sağ ol maykom görmedin mi Ne küfürler etmiş ben daha yeni görüyorum onları ha yemin ediyorumA.s agacim benim can kardesim muromm kurban olduğum hg
Murommm son gülen iyi gülermiş hakkını alacak can kardesim az daha sabır bize sen lazimsn kardesim bize senHoş bulduk sağ ol maykom görmedin mi Ne küfürler etmiş ben daha yeni görüyorum onları ha yemin ediyorum
Hayırlı cumalar aleyküm selam agacim benimSelamın aleyküm.
Hayırlı Cumalar 🥳
Hayırlı cumalarSelamın aleyküm.
Hayırlı Cumalar 🥳
Nörecen ula adliyedeBen bir Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne gideceğim nasıl yapacağım bilmiyorum ya mal gibi kaldım ya
Hiç sorma ya vallahi deli olacağım bakayım şuraya kendime atmam lazım bugün Kesin gitmem lazım yoksa aranti mi çıkaracak karakolNörecen ula adliyede
Git bi çaylarını iç gelHiç sorma ya vallahi deli olacağım bakayım şuraya kendime atmam lazım bugün Kesin gitmem lazım yoksa aranti mi çıkaracak karakol
Gece kuşu mu oldun ihtiyar gündüzleri de gel 😄Terbiyesizim böle dansında sansinda,,kuruş kuruş toplayıp 50 ye 200 aliyoz..para bitince uçak niye fırlar gider uzaya.
Ekli dosyayı görüntüle 621541
Fix at reis dmBay spinde 50'ye 200 veriyor bu hala geçerli mi 50 bulup yapıştıralım şuna ya