- 18,119
- 10,710
- 113
Günaydın arkadaşlar
Günaydın dost hoş geldinGünaydın arkadaşlar
Günaydın maykom fakir fakir çalışıyorumGünaydın wasilim nabtn
Allah yardımcın olsn gardaşım benimGünaydın maykom fakir fakir çalışıyorum
Mıradddddddd nerde ?Allah yardımcın olsn gardaşım benim
@Muroo1988 nerelerdesn murooomMıradddddddd nerde ?
Saol maykom roll açanda yok takip etsek zaman geçseAllah yardımcın olsn gardaşım benim
Bugünlerde çok boşladı burayı@Muroo1988 nerelerdesn murooom
Öğlen açılır dükkanlar wasilimSaol maykom roll açanda yok takip etsek zaman geçse
@Muroo1988 harbiden murommm çok boşladın bizleri ha agaBugünlerde çok boşladı burayı
Tarlabaşı mahlesinde erketeye yatmış ekmaana bakıyor@Muroo1988 harbiden murommm çok boşladın bizleri ha aga
Tarlabaşına çıkmaz o emniyetin Müdürlüğü'nün hemen arkasında erketeye çıkar @Muroo1988Tarlabaşı mahlesinde erketeye yatmış ekmaana bakıyor
Gel sana 200 atayım kendine mac oyna@Muroo1988 harbiden murommm çok boşladın bizleri ha aga
Son görülme perşembe 09:39@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Maykom ekmeğen çıktıGel sana 200 atayım kendine mac oyna
Herkeste durum aynı sistemsel sorunSelamün aleyküm 3 gündür alotelden sürekli mesaj geliyor. Geldiği zaman ard arda geliyor ama dakikada 7 8 tane filan. Biri hesabı mi patlatmaya çalışıyor sistemsel mi yoksa. Jojoya giremedim dün
Selamün aleyküm 3 gündür alotelden sürekli mesaj geliyor. Geldiği zaman ard arda geliyor ama dakikada 7 8 tane filan. Biri hesabı mi patlatmaya çalışıyor sistemsel mi yoksa. Jojoya giremedim dün
Muhtemelen birisi şifreni öğrendi girmeyi deniyor. Tarayıcı geçmişini felan sil yeni bir şifre oluştur, biraz zor olsun.Wifi ile giremedim mobil ile girebildim. Aynı ip uzerinden Max 5 hesap giriş yapabilirsiniz filan diyordu