- 35,141
- 15,534
- 113
Attı ki amaMurom senide kaybettik keçiler sendede kaçtı
Attı ki amaMurom senide kaybettik keçiler sendede kaçtı
Bırakkk. İlk yarı atar dedinBak dedim 2-0 biter attı 2
Maşallah hocam5 gol kaldı ikinci yarı atarlar onu da. Azı gitti çoğu kaldı 😆
Belli olmuyor ya bunların işi atabilirlerMaşallah hocam
Yok ya son bi kurşunu vardır 😅@mehmetinho rido aktif Hamd olsun oda geldi aramıza memo
Atsınlar zaten dostum bizde bunu istiyoruzBelli olmuyor ya bunların işi atabilirler
Üste bak 2-0 yazdım en sonBırakkk. İlk yarı atar dedin
Valla bende atiyorum girişe ilan bırakmıştım açım ogrenciyim sefilimm görmüssundur@Beşiktaş Ferom sponsor arıyoruz agacm bilgine😁😁
Dost sen sponsoruna bı danış senin dileğin seni kırmazİki gün tambetten cekim bonusu almış en son
Agam beee😔😔😔Valla bende atiyorum girişe ilan bırakmıştım açım ogrenciyim sefilimm görmüssundur
Sen açsan Biz Temelli ölmüşüzValla bende atiyorum girişe ilan bırakmıştım açım ogrenciyim sefilimm görmüssundur
Dost bugünlerde benden pek bir hayır beklemeyin hayatıma bir değer kattım artık bir sevgilim var malum yaşlı adamiz zor bulunuyor o yüzden bütün ilgi alakami ona ayırıyorumAgam beee😔😔😔
Aşk ayrı kumar ayrı dost 😅Dost sen sponsoruna bı danış senin dileğin seni kırmaz
Allah kabul etsin dostDost bugünlerde benden pek bir hayır beklemeyin hayatıma bir değer kattım artık bir sevgilim var malum yaşlı adamiz zor bulunuyor o yüzden bütün ilgi alakami ona ayırıyorum
Dost vurgun yapmışsın bizden habersiz ayip ayıp biz dostlarımızın kazanmasina ancak seviniriz yav bizdne niye kaçıyorsunSen açsan Biz Temelli ölmüşüz
Sen kafanı yorma parayı bize at yeter,takibe bile gerek yok di mi @Mayko78Dost bugünlerde benden pek bir hayır beklemeyin hayatıma bir değer kattım artık bir sevgilim var malum yaşlı adamiz zor bulunuyor o yüzden bütün ilgi alakami ona ayırıyorum
Amin çok aminAllah kabul etsin dost
Allah bozmasın reisDost bugünlerde benden pek bir hayır beklemeyin hayatıma bir değer kattım artık bir sevgilim var malum yaşlı adamiz zor bulunuyor o yüzden bütün ilgi alakami ona ayırıyorum