- 18,882
- 13,068
- 113
Severrrrik aynen öyle memom hemen ilerleriz adimlari bırak koşarız hatta😁😁Sen kafanı yorma parayı bize at yeter,takibe bile gerek yok di mi @Mayko78
Severrrrik aynen öyle memom hemen ilerleriz adimlari bırak koşarız hatta😁😁Sen kafanı yorma parayı bize at yeter,takibe bile gerek yok di mi @Mayko78
Amin dost cümlemizin inşallahAllah bozmasın reis
Ferom onada zarar değdi zaten o günden sonra kendi oynadigim kuponlarda hep lose olduDost parayı bırakıyorum da Allah için 132 tane rol yaptırmıştım sadece 11 geri dönüş olmuş 121 kayıp Allah var sadece @Mayko78 sağolsun bir keresinde kazandırdı
Rabbim daim eylesin ferom rabbim 2 cihanda bereketi ve mukafatiyla hayırlara vesile eylesin amin ecmainDost bugünlerde benden pek bir hayır beklemeyin hayatıma bir değer kattım artık bir sevgilim var malum yaşlı adamiz zor bulunuyor o yüzden bütün ilgi alakami ona ayırıyorum
Olsun maykom namın büyüdüFerom onada zarar değdi zaten o günden sonra kendi oynadigim kuponlarda hep lose oldu
Wasilim napcaz beOlsun maykom namın büyüdü
Ulan mayko delikanlı adamız son bı yüzlük var dar günler için sakiyordum bu dua ya değer fix yaz atayımRabbim daim eylesin ferom rabbim 2 cihanda bereketi ve mukafatiyla hayırlara vesile eylesin amin ecmain
133 te 12 olabilir matematik öyle diyor dost,ne olur şuraya yazsan bir dostum 500 tl verdi mehmetinho roll yapsın diye, ama adam parayı kabul etmiyor,onu nasıl ikna edebilirim roll yapmasi bu parayı kabul etmesi için diye bilgi alsan buradakilerdenDost parayı bırakıyorum da Allah için 132 tane rol yaptırmıştım sadece 11 geri dönüş olmuş 121 kayıp Allah var sadece @Mayko78 sağolsun bir keresinde kazandırdı
Ne yapıcaz derken ferom yetişti imdada Allahım sana geliyorumWasilim napcaz be
Ne varsa feroda varNe yapıcaz derken ferom yetişti imdada Allahım sana geliyorum
Banada atarmisin kral iban yazsam ziraat 5 lira var vallahiSeverrrrik aynen öyle memom hemen ilerleriz adimlari bırak koşarız hatta😁😁
Ya sen atsanda ben onu sana geri atarım egerki sen onu bana atarsan son parani ben karaktersizimdir ferom kardesimsin yengeyle inşallah devamdaim olur darısı başımıza agacim senin ekmeğini yemeyen yoktur bastacisin sen onla sigara vs al kendine düşünmen yeteUlan mayko delikanlı adamız son bı yüzlük var dar günler için sakiyordum bu dua ya değer fix yaz atayım
Suan roll baslamadi kanka dahaBanada atarmisin kral iban yazsam ziraat 5 lira var vallahi
Fark varNe varsa feroda var
Adamsın dost yerin başkaYa sen atsanda ben onu sana geri atarım egerki sen onu bana atarsan son parani ben karaktersizimdir ferom kardesimsin yengeyle inşallah devamdaim olur darısı başımıza agacim senin ekmeğini yemeyen yoktur bastacisin sen onla sigara vs al kendine düşünmen yete
Dur daha kral son sözümüzü söylemedikBugün bir cacık olmaz
Sende agacim benimAdamsın dost yerin başka
Ahaaaaa wasilim😁😁😁 waislim sürprizleri severizDur daha kral son sözümüzü söylemedik
O zmaan musadenizle dostlar çalışalım para kazanalım aksmaa gelirimSende agacim benim