- 15,754
- 8,672
- 113
Haram para boğazından geçmesin diye karılar a yediriyor adam napsinMuro ben senin hiç roll açtığını görmedim kral. Parayı bulunca manitaların yanına gidiyorsun gundi
Haram para boğazından geçmesin diye karılar a yediriyor adam napsinMuro ben senin hiç roll açtığını görmedim kral. Parayı bulunca manitaların yanına gidiyorsun gundi
Sağlık olsun dostlarımızı iyi seçelim bizHaram para boğazından geçmesin diye karılar a yediriyor adam napsin
Haramı harama çevirmiş işte. Helale bulaştırmamış muro. Kral awHaram para boğazından geçmesin diye karılar a yediriyor adam napsin
Birileri de maç ver der,gormezden gelirSağlık olsun dostlarımızı iyi seçelim biz
Mıraddddd adamın başını yediniz iki dakkada lawwwMayko banlandı
Vay mMuro ben senin hiç roll açtığını görmedim kral. Parayı bulunca manitaların yanına gidiyorsun gundi
Vay aliminyum
Bilmiyorum ki daha yokMayko nun yeni multisinin niki ne @Muroo1988
MıraddddddBilmiyorum ki daha yok
EmooooooMıradddddd
Yarın istanbula numune kağıt gönderecem fiyatı anlaşırsak öbür ay istanbula gelecem iki telliyeEmoooooo
Haber et banaYarın istanbula numune kağıt gönderecem fiyatı anlaşırsak öbür ay istanbula gelecem iki telliye
Yav nakliye fiyatı bizim kar olayını acayip baltalıyor yoksa topkapida bir sürü müşterim varHaber et bana
Neyi ?Caliden isteyin.
Neyi istiyor KralCaliden isteyin.
Muroyu mu ?Caliden isteyin.
Mıradddd seni Allahın izni ile canlıdan isteyecezMuroyu mu ?