Benim payımı vermiyorsunuz ondan dolayı başınıza bunlar geliyor.Herkes hata yapar . Bı ton roll açtırdım keza yolladığım özeller hariç . Para bulunca gotu kalkmayan herkese yollarım zaten. Nankör olmasın yeter.
Benim payımı vermiyorsunuz ondan dolayı başınıza bunlar geliyor.Herkes hata yapar . Bı ton roll açtırdım keza yolladığım özeller hariç . Para bulunca gotu kalkmayan herkese yollarım zaten. Nankör olmasın yeter.
ahhahaOynamadım ki 😂😂😂
Dost varmı paramız parasız rafa izlenmiyorRafa on numarada güzel oynuyor diye mi ısrarla sol kanatta oynatıyor bu adam yoksa Gedson geride oynadığında takımı atağa çıkarıyor diye mi on numara oynatıyor.. Bu teknik direktörden de bi bok olmaz
Mayko banlandıDost varmı paramız parasız rafa izlenmiyor
Sebeb ?Mayko banlandı
BalporsuguSebeb ?
Bugünlerde para sıkıntımız var çok borç ödedikDost varmı paramız parasız rafa izlenmiyor
Sıkıntı varsa borç neyle ödeniyor la nasıl oluyor o işBugünlerde para sıkıntımız var çok borç ödedik
Borç dediğin parayla ödeniyor dostSıkıntı varsa borç neyle ödeniyor la nasıl oluyor o iş
Vay arkadaş ya bir rahat durmuyor maykom asabi çok bırak ne haki varsa görsün ya ne uğraşıyorsun sen güzel insanBalporsugu
Kazandığımızla ödedik parasız kaldık 😆Sıkıntı varsa borç neyle ödeniyor la nasıl oluyor o iş
Kesin öyledir kuruş paranda yoktur şimdi senin son kuruşuna kadar borca vermissindir bilmezmiyim hep aynıyız dostKazandığımızla ödedik parasız kaldık 😆
Cüzdanımı mı çaldın laKesin öyledir kuruş paranda yoktur şimdi senin son kuruşuna kadar borca vermissindir bilmezmiyim hep aynıyız dost
Çalmak yok yer değiştirdikCüzdanımı mı çaldın la
Muro ben senin hiç roll açtığını görmedim kral. Parayı bulunca manitaların yanına gidiyorsun gundiHadi payımı verin ya rol açalım