- 5,304
- 5,525
- 113
Günaydın agacim benim😁Son 4 düzlüge gelirken gül batur birinci şah batur sondan geliyor gül batur birinci şah batur geliyor. Gül batur birinci geliyoo 10. yıl gazi koşusunu süyleyman atlıyla gül batur alıyo gül batur alıyo
Ekli dosyayı görüntüle 626993
Sabah sabah sigarayı çok çektim beyine vurduGünaydın agacim benim😁
Muro günaydın öpücüğü mü bekliyor ?Günaydın agacim benim😁
Kanka sen nedion ben 1k borç buldum kasa 9 k oldu cevrime de 9k var tuttum devre arası ekvator b ligine 1 gole girdim 4k 1.30dan 90 dakika 0-0 bitti kalan 5k yada başka maça 1 gole girdim devre arası 90 dakika 0-0 bitti o kadar kadersizimUlan dün 3 kere betewin 222 bonusu aldık yalan ettik iyimi
Kötü olmuş agacim harbiden olmayınca olmuyor alexim bile pasam bize üzülmüştürKanka sen nedion ben 1k borç buldum kasa 9 k oldu cevrime de 9k var tuttum devre arası ekvator b ligine 1 gole girdim 5k 1.30dan 90 dakika 0-0 bitti kalan 5k yada başka maça 1 gole girdim devre arası 90 dakika 0-0 bitti o kadar kadersizim
Valla son yemleri kaldı 1 hafta ya gider ya gitmez kanka bostayim cagiranda yok iş için krediler kartlar artı para borçları geliyor ne yapacam bilmiyorum babamlar ust katta oturuyor öğrenirse kapi dışarı olacam kesin erken ödeme yapsam 400bin tl dibe doğru gidiyorimKötü olmuş agacim harbiden olmayınca olmuyor alexim bile pasam bize üzülmüştür
En iyisi aga polemik sıkıntıUfak öyle mevzular oldu agacim bundan böyle bizbize kimseyle işim olmaz artık ne etkinlik ne vs hicbirseye katılmam sizleri görür takılır çıkarım
Günaydın abim öyle ufak mevzular olduda mahallede biliyunmu ondanGünaydın hayirli sabahlar herkese @Mayko78 ne bani canim
Mahallede banmı atiyorlar mahalle degismis biz yokkenGünaydın abim öyle ufak mevzular olduda mahallede biliyunmu ondan
Arşiv gibisin dostumAhmo1993 vardı o noldu la
Çok aktifti,birilerini bi ara çarptı justwatch mi ne diye açtı,onla da banlandi galiba simdiki niki ne acaba 😅Arşiv gibisin dostum
Ben sadece ahmo olanı biliyorumÇok aktifti,birilerini bi ara çarptı justwatch mi ne diye açtı,onla da banlandi galiba simdiki niki ne acaba 😅
Bak hatirliyon dimi sende onu 😅 , bytako mu ne vardı bide, iskambil kağıdı vardı pp deBen sadece ahmo olanı biliyorum